Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 09 mei 2022

Hepatitis bij kinderen mogelijk veroorzaakt door vaccin-shedding

Redactie Blckbx
2022 05 09 shedding tom renz hepatitis
4:10

Volgens de Amerikaanse topadvocaat Tom Renz worden de onverklaarbare gevallen van hepatitis bij kinderen waarschijnlijk veroorzaakt door shedding, het afscheiden van het giftige spike-eiwit uit het coronavaccin van gevaccineerde op niet-gevaccineerde mensen, in dit geval van ouders op kinderen.

Advocaat Tom Renz, van America’s Frontline Doctors, ziet geen andere verklaring. “Een snelle zoektocht naar kinderen en hepatitis zal twee dingen aan het licht brengen: ten eerste een heleboel artikelen over een ‘mysterieuze’ uitbraak van hepatitis bij kinderen en ten tweede een even groot aantal artikelen die ofwel geen melding maken van de vaccinaties of die een disclaimer bevatten waarin staat dat dit niets te maken heeft met de spuiten. Het is geweldig dat ze de disclaimer opnemen – behalve dat het álles te maken heeft met de vaccinaties.”

Hepatitis én adenovirus zijn bijwerkingen

De advocaat refereert aan de laatste serie documenten die Pfizer moest vrijgeven, waaronder negen pagina's met niet eerder bekende ernstige bijwerkingen van het Pfizer-vaccin. Prominent genoemd in de lijst zijn verschillende vormen van hepatitis.

Volgens artikelen in de media zou de hepatitis bij kinderen echter niet veroorzaakt worden door het vaccin maar mogelijk door het adenovirus. “Alleen wordt het adenovirus door Pfizer zelf óók genoemd als bijwerking. Om precies te zijn longontsteking veroorzaakt door adenovirus.” Adenovirussen veroorzaken bij mensen doorgaans milde ziekteverschijnselen, waaronder luchtweginfecties.

Pfizer onderzocht shedding

Volgens Renz is helemaal niet bewezen dat de hepatitis iets te maken heeft met het adenovirus. “Wel is er een hele grote vraag. In augustus van 2021 stemde Pfizer er op verzoek van de FDA mee in om studie C4591022 uit te voeren. Deze studie moest het effect onderzoeken van blootstelling aan COVID-19 vaccins tijdens de zwangerschap.” Dit is belangrijk, zegt Renz, omdat FDA-studie C4591022 een type studie is dat de FDA heeft gedefinieerd. Het document met de studieopzet is hier te vinden.

Hieronder volgt een deel van de eerste paragraaf van het document:

“Het Center for Biologics Evaluation and Research (CBER)/Office of Cellular, Tissue, and Gene Therapies (OCTGT) geeft deze richtlijnen uit om u, sponsors van op virussen of bacteriën gebaseerde gentherapieproducten (VBGT-producten) en oncolytische virussen of bacteriën (oncolytische producten), aanbevelingen te geven voor het uitvoeren van studies naar shedding tijdens de preklinische en klinische ontwikkeling. In deze richtlijnen wordt onder ‘shedding’ [uitscheiden/verspreiden] verstaan het vrijkomen van VBGT- of oncolytische producten uit de patiënt op één of alle van de volgende manieren: uitscheidingsproducten (feces); secreta (urine, speeksel, nasofaryngeale vloeistoffen enz.); of via de huid (pustels, zweren, wonden). Shedding onderscheidt zich van biodistributie omdat biodistributie beschrijft hoe een product vanaf de plaats van toediening in het lichaam van de patiënt wordt verspreid, terwijl shedding beschrijft hoe het uit het lichaam van de patiënt wordt uitgescheiden of uit het lichaam van de patiënt vrijkomt. Shedding houdt de mogelijkheid in van overdracht van VBGT- of oncolytische producten van behandelde naar onbehandelde personen (bijvoorbeeld naaste contacten en beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg).”

Waarom instemmen met studie?

Renz meent dat het, afgezien van de impliciete erkenning dat de ‘vaccinaties’ gentherapieën zijn, moeilijk is voor te stellen waarom Pfizer zou instemmen met een studie naar shedding als shedding onmogelijk zou zijn. “Met dat in gedachten, breng ik u terug naar de vraag over hepatitis. De eerste vraag is hoeveel van deze kinderen zijn geprikt? De tweede vraag is, als hepatitis een bijwerking van vaccinatie is en als de prik mogelijk ‘afgeeft’, zouden deze kinderen dan bijwerkingen kunnen ondervinden als zij in nauw contact staan met mensen die zijn geprikt?”

Vaccin-shedding is een feit

Voor dr. Peter Mayer van het Duitse wetenschapsblog TKP staat het als een paal boven water dat het coronavaccin overgedragen wordt van ouders op kinderen. “Toen het Pfizer-onderzoek over shedding vorig jaar werd gepubliceerd, wisten gezondheidsdeskundigen en factcheckers al snel te melden dat shedding niet mogelijk was. Intussen is shedding zonder enige twijfel bevestigd. We weten ook hoe het gebeurt, namelijk via exosomen, de transportblaasjes.”

Een andere zojuist gepubliceerde studie bewijst volgens Mayer dat door coronavaccins opgewekte antilichamen via shedding worden overgedragen van ouders op kinderen. De studie is getiteld ‘Evidence for Aerosol Transfer of SARS-CoV2-specific Humoral Immunity’.

Over stichting blckbx

Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we ervoor zorgen dat we de kosten zo minimaal mogelijk houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
BJ

Volgens mij staat er en (type)foutje in:

Shedding onderscheidt zich van biodistributie omdat biodistributie beschrijft hoe een product vanaf de plaats van toediening in het lichaam van de patiënt wordt verspreid, terwijl biodistributie beschrijft hoe het uit het lichaam van de patiënt wordt uitgescheiden of uit het lichaam van de patiënt vrijkomt.

'terwjl biodistrubutie' moet wrs zijn 'terwijl shedding'.

Cookies op deze website