Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 11 oktober 2022

‘Je doet het voor een ander’ was grote leugen, bekent Pfizer-directeur

Redactie Blckbx
2022 10 11 pfizer bekent je doet het voor een ander leugen
1:30

Pfizer heeft voor het op de markt brengen niet onderzocht of het COVID-vaccin verspreiding van het virus wel kon voorkomen, bekende een Pfizer-directeur aan het Europees Parlement. ‘Het enige doel van het coronapaspoort was vaccinatiedwang.’

“Wie zich niet laat vaccineren, is asociaal. Dat was de strekking van de boodschap van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Vaccineren doe je niet alleen voor jezelf – je doet het voor de hele samenleving. En dat blijkt nu totale onzin,” foetert Europarlementariër Rob Roos, in reactie op de bekentenis van Pfizer-directeur Janine Small.

Eind vorige week was er een COVID-hoorzitting in het Europees Parlement, waarbij Small aanwezig was om vragen van Europarlementariërs te beantwoorden. Roos greep de kans aan om de Pfizer-directeur te vragen of het COVID-vaccin van Pfizer wel is getest op het stoppen van de verspreiding van het virus voordat het op de markt kwam. En zo ja, of Small daar dan bewijzen en data van kon overhandigen.

"Over de vraag of we wisten of het de verspreiding stopte voordat het op de markt kwam? Nee, haha, we moesten echt handelen op het tempo van de wetenschap om te begrijpen wat er op de markt plaatsvond," was het onthutsende antwoord van de Pfizer-directeur.

Enorme implicaties

De bekentenis van Pfizer dat van tevoren niet is onderzocht en dus niet bekend was of het vaccin verspreiding van het virus kon voorkomen, heeft enorme implicaties. Niet alleen blijkt het argument 'je doet het voor een ander', dat wereldwijd gebruikt werd, gebaseerd te zijn op een leugen, ook slaat de bekentenis in een klap alle fundering weg onder digitale identificatiemiddelen zoals het coronapaspoort en het EU Digital COVID Certificate. Middelen die zogenaamd bedoeld waren om 'het virus te beteugelen' door ongevaccineerden uit te sluiten.

"Het coronapaspoort dat tot enorme vaccinatiedwang en institutionele discriminatie leidde. Waardoor miljoenen mensen buiten de samenleving werden geplaatst. Ik vind dat schokkend. Nee ik vind het crimineel," zegt Roos. "Dat moet bekend worden."

UPDATE – BVNL vraagt debat aan

Het nieuws van de leugen over 'je doet het voor een ander' zorgt ook voor opschudding in de politiek. Fractievoorzitter Wybren van Haga van BVNL maakte zojuist via Twitter bekend dat hij een debat heeft aangevraagd over de kwestie. "Wij willen onmiddellijk opheldering van het kabinet," zegt Van Haga. "Was de toenmalig minister van VWS, Hugo de Jonge, hiervan op de hoogte? Waarom is de Tweede Kamer hierover nooit geïnformeerd? Is Nederland dus bewust voorgelogen over de werking van het vaccin en daarmee in een opzettelijke vaccinatieval gelokt? Het kabinet moet met tekst en uitleg komen."

Voor Nicky Pouw-Verweij van JA21 betekent de bekentenis van de Pfizer-directeur het definitieve einde voor de coronapas: "Een van de vele redenen waarom de QRCode zo'n slecht idee was. De vaccins werken tegen het voorkomen van ernstige ziekte, niet tegen verspreiding van het virus of besmet raken met het virus. Het coronapaspoort had nooit ingevoerd mogen worden, en mag nooit terugkomen."

Over stichting blckbx

Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we ervoor zorgen dat we de kosten zo minimaal mogelijk houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je dit artikel waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
Kassandra

Ja dat bleek ook in de praktijk. Ten eerste bij de Delta variant en helemaal bij de Omicron varianten werd duidelijk dat vaccintie niet beschermt tegen besmetting en verspreiding. Van YouTube mag je dat overigens nog steeds niet zeggen.
Helaas zal ook uit de praktijd duidelijk moeten worden wat de nadelige effecten van de vaccinaties zijn. Dat is in het westen nog steeds een taboe, dat bij voorkeur niet onderzocht wordt, maar onderzoeken uit andere gewesten, Thailand, Singapore, Japan, bereiken ons ook zo langzamerhand.

Ozitis

And then the billions of dollars spent on tracing people,building fema camps in each state, buying 5 vax for every citizen... the investigators should trace the money stream... who got the financial benefit out of all this

Cookies op deze website