Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 03 augustus 2022

Kerngezond meisje (9) overlijdt kort na Pfizerprik

Redactie Blckbx
2022 08 03 meisje pfizer
2:40

In de VS is een kerngezond 9-jarig meisje overleden na vaccinatie met het mRNA-vaccin van Pfizer. Het is het negende kind in de VAERS-database van de Amerikaanse overheid dat zou zijn overleden door de coronaprikken. Naar schatting wordt slechts 1-10 procent van de bijwerkingen en overlijdens aan VAERS gemeld.

Het meisje uit Californië had geen vooraf vastgestelde aandoeningen en was niet in het ziekenhuis opgenomen, meldt Epoch Times, na het bestuderen van het VAERS-rapport.

Ze had voor ze stierf 2-3 dagen last van ‘buikpijn, keelpijn en pijn op de borst; twee weken na het ontvangen van de vaccinatie’, aldus de database.

VAERS

Bijwerkingen van de coronavaccins worden in de Verenigde Staten geregistreerd in het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS). Sinds de uitrol van de coronavaccins zijn er tot 22 juli 2022 al 1.357.937 bijwerkingen van de vaccins gemeld aan VAERS, waarbij in 170.151 gevallen ziekenhuisopname noodzakelijk was. De coronaprikken hebben tot de dood geleid van 29.790 mensen, volgens de bijwerkingen-database van de Amerikaanse overheid.

Bij jonge kinderen waren er tot 22 juli 2022 al 12.232 bijwerkingen gemeld aan VAERS, waaronder 313 ‘ernstige’ gevallen en 9 sterfgevallen.

Daarnaast vermeldt de database 47 gevallen van bloedstollingsstoornissen, 101 meldingen van toevallen en 24 gevallen van hartontsteking in dezelfde leeftijdsgroep.

Enorme onderrapportage

Volgens OpenVAERS, dat de enorme hoeveelheid gegevens uit de database overzichtelijk maakt voor het publiek, is VAERS een ‘vrijwillig rapportagesysteem’ waar naar schatting slechts 1-10 procent van het werkelijke aantal door vaccins veroorzaakte bijwerkingen en overlijdens uiteindelijk wordt geregistreerd.

Het doen van een melding op VAERS is een bijzonder tijdrovend en ingewikkeld proces, waarbij gedetailleerde (medische) informatie over patiënt, klachten, medische voorgeschiedenis, behandeling en plaats van behandeling moet worden aangeleverd. Veel artsen en medici melden vermoedelijke vaccinbijwerkingen daarom niet.

Het VAERS-systeem is bedoeld om veiligheidswaarschuwingen over vaccins te versturen, maar de rapporten zijn niet geverifieerd en ‘kunnen niet worden geïnterpreteerd als bewijs van een oorzakelijk verband tussen een vaccin en een ongewenst voorval’, aldus de disclaimer op de website.

Toename van bijwerkingen bij kinderen

Kinderarts dr. Lawrence B. Palevsky is getuige van een toenemend aantal bijwerkingen en sterfgevallen bij jonge kinderen kort na de toediening van deze injecties, zegt hij tegenover de Epoch Times. “Helaas worden de meesten niet gerapporteerd, en worden ze terzijde geschoven alsof ze niets te maken hebben met de COVID-injecties."

Volgens Palevsky was het vóór de invoering van de COVID-injecties in de pediatrische populatie zeer ongewoon als een gezonde 9-jarige, zonder enige medische aandoening, gewoon stierf, uit het niets, zonder duidelijke reden.

"We horen nu veel meer verhalen over kinderen van alle leeftijden die gewoon uit het niets sterven, zonder andere medische aandoeningen dan het feit dat ze recent COVID-injecties hebben gekregen. Helaas is het in de huidige cultuur, en in het dominante verhaal, 'ondenkbaar' dat COVID-injecties bijwerkingen zouden hebben die ertoe leiden dat kinderen en volwassenen sterven."

Palevsky vindt dat de COVID-vaccins bestudeerd hadden moeten worden en dat bewezen had moeten worden dat ze geen kwaad kunnen, voordat ze verplicht werden gesteld aan mensen, en vooral aan kinderen. “Kinderen lopen helemaal geen gevaar door COVID.”

CDC overdreef gevaar corona voor kinderen

Op 23 juni heeft de directeur van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC), het Amerikaanse RIVM, ten onrechte gezegd dat COVID-19 één van de vijf belangrijkste doodsoorzaken is voor kinderen sinds het begin van de COVID-19 pandemie.

Bovendien heeft het CDC in maart tienduizenden sterfgevallen in verband met COVID-19 verwijderd, waaronder bijna een kwart van de sterfgevallen die het had vermeld bij personen jonger dan 18 jaar.

Het gezondheidsagentschap heeft deze wijziging op 15 maart stilletjes doorgevoerd op zijn data tracker website.

Over stichting blckbx

Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we ervoor zorgen dat we de kosten zo minimaal mogelijk houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je dit artikel waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
Vlinder

Het is godsgeklaagd dat de pharmacie en iedereen die ermee te maken heeft hiermee kan leven. Dit is genocide die onder de tafel wordt geveegd. In welk tijdperk zijn we? Nazipraktijken, daar gaat het meer en meer op lijken. Ik hang geen religie aan maar God help ons..

Felix

2 weken na vaccinatie
2 maanden na vaccinatie
2 jaar na vaccinatie
Jonge kinderen kunnen helaas ook aan allerlei ziektes bijzonder plotseling overlijden.
Het is wel ongelofelijk zelfingenomen en stompzinnig om dit zonder enig onderzoek bij jullie vaccinatie afkeer te betrekken.
Maar goed, ik ben niet anders gewend.

Cookies op deze website