Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 27 januari 2023

Kijk: Betrapte Pfizer-directeur krijgt mental breakdown na confrontatie met undercover journalist

Redactie Blckbx
2023 01 27 Pfizer veritas mental breakdown 4
3:30

Een bijna ontploffende Pfizer-directeur, senaatsvragen aan CEO Albert Bourla en meer dan zeventien miljoen views op Twitter. De undercovervideo van Project Veritas maakt heel wat los, behalve in de reguliere media. Die zwijgen in alle talen.

Woensdag publiceerde Project Veritas – een non-profit journalistiek platform dat met undercover verslaggeving corruptie, oneerlijkheid en wangedrag aan het licht brengt – een met de verborgen camera opgenomen video, waarin Pfizers directeur Research & Development en Strategic Operations Jordon Walker zegt dat het bedrijf met ‘gestuurde evolutie’ het coronavirus wil muteren om daar ‘preventief’ vaccins tegen te ontwikkelen voor aanhoudende winsten. Gisteravond laat publiceerde Project Veritas een tweede video, waarin Walker wordt geconfronteerd met zijn uitspraken. (Zie disclaimer onderaan dit artikel).

Toen James O'Keefe, initiator van Project Veritas, Walker aansprak op zijn bekentenis, schoot hij in de ontkenning en zei: “Ik loog alleen maar tegen iemand om indruk te maken op een afspraakje.” Walker was verbolgen over het feit dat juist hij doelwit was van een journalistieke undercover-actie: “Waarom doe je dit met iemand die slechts werkt voor een bedrijf om letterlijk het publiek te helpen?” vroeg hij.

In een zeer emotionele en paniekerige staat belde Walker vervolgens de politie, waarbij hij het nodig vond om de huidskleur van de Project Veritas-crew te benoemen. “Oké er zijn één, twee, drie, vier, vijf blanke mensen,” zei hij. “Stuur alstublieft agenten, want ik voel me erg onveilig.”

De restauranthouder wilde dat iedereen de zaak zou verlaten, maar Walker stond er op dat de journalisten zouden blijven totdat de politie arriveerde. Vervolgens stormde Walker op O’Keefe af en probeerde zijn iPad af te pakken, waarna er een opstootje uitbrak. In onderstaande video is de opmerkelijke ontmoeting tussen de Pfizer-directeur en Project Veritas in zijn geheel te zien.

Tekst gaat verder onder de video

Pfizer heeft nog niet gereageerd op de uitspraken van Walker. “Je zou denken dat Pfizer een verklaring zou hebben afgelegd over Project Veritas, maar blijkbaar voelen ze zich niet verplicht, want de meeste media zwijgen ook. Ik weet nog dat echte journalisten alle mogelijke wanpraktijken van grote bedrijven aan de kaak stelden. Goede tijden,” reageerde Donald Trump Jr. vrijdagmiddag.

Dr. Robert Malone verwacht dat Pfizer van zich af zal bijten. “Het feit dat Pfizer dit 48 uur lang heeft laten spelen en niets heeft gezegd of geschreven, is op zich al vernietigend. Maar we kunnen verwachten dat ze hard terug zullen slaan, met behulp van de staatsmedia, censuur en big tech,” zei hij.

Brief senator

Hoewel Walker zegt dat hij ‘slechts loog om indruk te maken, zoals normale mannen doen’, heeft de Republikeinse senator Marco Rubio uit Florida een brief met vragen gestuurd aan de Pfizer-CEO Albert Bourla. “Als de beweringen in de video waar zijn, heeft Pfizer zijn winstbejag boven de zorg voor de nationale en wereldwijde gezondheid gesteld en moet het zichzelf ter verantwoording roepen,” schrijft hij.

“Hoewel hij [Walker] beweerde dat het onderzoek momenteel ‘verkennend’ is, beschreef hij in detail hoe het onderzoek zou verlopen, zoals hoe wetenschappers de gemuteerde virussen bij apen zouden injecteren en seriële monsters van andere geïnfecteerde apen zouden verzamelen,” ging Rubio verder. “Ook verklaarde de heer Walker dat Pfizer bereid is zich met dit gevaarlijke onderzoek bezig te houden, omdat COVID en zijn varianten ‘een melkkoe’ zijn voor het bedrijf; en dat de regelgevers zich gemakkelijk zullen opstellen, omdat een aanzienlijk percentage van de overheidsfunctionarissen voor Pfizer en andere biofarmaceutische bedrijven wil werken en hun toekomstige vooruitzichten op een baan niet in gevaar wil brengen.”

Met een zestal vragen wil Rubio van Bourla weten of Walkers beweringen kloppen en zo ja, wat Pfizer doet om de veiligheid te waarborgen.

Media zwijgen

De eerste video zette het internet in vuur en vlam. Op Twitter is deze in twee dagen al meer dan zeventien miljoen keer bekeken en veel alternatieve media besteedden aandacht aan de zaak, zo ook blckbx.

Niet geheel onverwacht blijven de meeste reguliere media muisstil. Wanneer zij er al aandacht aan besteden, dan is het vooral om te ‘factchecken’, hoewel niemand er tot dusver in is geslaagd om het verhaal te ontkrachten. De Daily Mail en MSN publiceerden er donderdagochtend wel inhoudelijk over, maar beide nieuwssites verwijderden hun artikelen al na een paar uur – zonder toelichting.

Tekst gaat verder onder de tweet

Google onderdrukt het verhaal door de website van Project Veritas heel laag in de lijst met resultaten te plaatsen na de zoekopdracht ‘pfizer project veritas’. Ook geeft het een waarschuwing dat gebruikers goed moeten controleren of bronnen wel kloppen.

Vanuit de mainstream media ging alleen Tucker Carlson van Fox News uitgebreid in op ‘de Pfizer-directeur die opschept over hoe zijn bedrijf heimelijk een soort Frankenstein-wetenschap bedrijft – coronavirussen manipuleert voor winst – en mogelijk de hele wereld in gevaar brengt’:

Disclaimer
Project Veritas zegt geverifieerd te hebben dat dr. Jordon Walker inderdaad genoemde functie bekleedt binnen Pfizer. Hoewel alles erop wijst dat dr. Jordon Walker inderdaad voor Pfizer werkt, of heeft gewerkt, als Global Director of Research and Development, kan blckbx nog niet met zekerheid zeggen dat de persoon in de video’s van Project Veritas ook daadwerkelijk dr. Jordon Walker is.

Als wij niet meer kunnen doen wat nodig is, wie doet het dan wel?
Blijf ons steunen, juist NU!
Juist nu blijven uitspreken

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.

Als ik naar die bewuste video kijk dan kan ik me nauwelijks voorstellen dat die Walker zo'n belangrijke functie binnen Pfizer zou hebben. Die kan geen geheimen bewaren. Ik zeg niet dat het verhaal wat ie vertelt niet zou kloppen. Ik heb zelf wat onderzoek gedaan en kwam op een site van iemand die al zijn eerste onderzoek naar die Walker had gedaan en gepubliceerd. https://brianoshea.substack.com/p/who-is-jordon-trishton-walker?sd=pf
We vermoeden al een paar jaar dat het coronaverhaal en de prikjes niet kloppen maar moeten wel heel kritisch blijven wat in de openbaarheid komt. God Bless

Oliepiet

Gaat erom dat Pfizer een zeer gevaarlijk instituut is waar vreselijke duivels praktijken erop na houden. En het goed is dat ze zo’n persoon in het daglicht zetten. Laat ze maar weten dat wij ze in de gaten houden. Het is vreselijk dat mainstreammedia stil houd. Maar dan weten wij ook gelijk aan welke kant ze staan.

Cookies op deze website