Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 15 maart 2023

Meerderheid partijen tégen debat over vaccinbekentenis Lauterbach

Redactie Blckbx
2023 03 15 geen spoeddebat lauterbach
1:40

De meeste partijen willen niet debatteren over de vraag of de regering Rutte, net als de Duitse gezondheidsminister Lauterbach, al vanaf het begin wist dat de COVID-prikken ernstig letsel veroorzaken. Behalve PVV, JA21 en BVNL stemde iedereen tegen het spoeddebat dat FVD had aangevraagd.

Karl Lauterbach bekende zondagavond tijdens een uitzending van het journaal op publieke zender ZDF dat hij vanaf het begin geweten heeft dat de COVID-prikken ernstig letsel veroorzaken. Uit een vernietigend rapport van het Paul Ehrlich Instituut (PEI) blijkt dat ongeveer 1 op de 500 gevaccineerden significante bijwerkingen en klachten heeft overgehouden aan de experimentele mRNA-vaccins. Bijna 1 op de 3.500 heeft zelfs last van ernstige, levensbedreigende of fatale bijwerkingen.

Naar aanleiding van de opzienbarende bekentenis van Lauterbach, vroeg FVD-leider Thierry Baudet dinsdag een spoeddebat aan met gezondheidsminister Ernst Kuipers. Hij wilde in de Tweede Kamer debatteren over de vraag of de opeenvolgende kabinetten Rutte ook al vanaf het begin weten dat de COVID-vaccins ernstig letsel kunnen veroorzaken. “Het is belangrijk dat de Nederlanders kunnen zien en horen of ze hier ook de risico’s kenden,” aldus Baudet. "Dat is heel aannemelijk, omdat Nederland en Duitsland heel vaak samen optrekken en hebben opgetrokken op dit gebied."

Dinsdagavond weigerde ‘het kartel’, zoals Baudet het noemde, echter om gehoor te geven aan zijn verzoek om een debat. Behalve FVD, PVV, JA21 en BVNL stemde iedereen tegen. Tijdens de stemming werd Baudet door sommigen terloops nog beschuldigd van het verspreiden van nepnieuws.

“Hier worden weer allerlei dingen beweerd die niet kloppen,” zei GroenLinks-Kamerlid Lisa Westerveld.

VVD-Kamerlid Judith Tielen voegde daar nog aan toe: “Bij de evaluatie van het hele coronabeleid komen er nog voldoende gelegenheden voor meneer Baudet om zijn nepnieuws te verspreiden.”

Beide politici zijn er blijkbaar niet van op de hoogte dat de bekentenis van Lauterbach de laatste dagen in de Duitse media volop in het nieuws is. In kranten en op de publieke omroep ZDF wordt geroepen om het aftreden van Lauterbach én wordt gesproken over mogelijke vervolging.

Steun blckbx en maak onderdeel uit van de blckbx buddy community!
Word blckbx buddy
Blckbx buddy no url

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
GAVA

Het is een schande dat überhaupt er geen serieus debat komt over wat er in Duitsland naar boven is gekomen .
Gelukkig geen BBB gestemd maar FVD, want deze partij wil weten hoe het zit!
Covidvaccin = veel erger dan stikstof!!

Al die uitspraken staan gelukkig op video. Hopelijk mogen ze op termijn gebruikt worden tegen dit kartel. En het volk is nog steeds niet wakker te krijgen. Is ook logisch want ze zijn hun hele leven al in slaap gesust. Mag ik niet zeggen maar ik doe het toch. Kan er geen andere woorden voor vinden. Zo'n regering kan alleen maar aanblijven als het volk gebrainwasht is.

Cookies op deze website