Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 09 september 2022

Ook Engeland en Wales kampen met hoge en onverklaarbare oversterfte

Redactie Blckbx
2022 09 09 oversterfte engeland
2:00

Volgens de laatste officiële data van het Office for National Statistics (ONS) bedroeg de oversterfte in Engeland en Wales in de achttien weken sinds 23 april 13,4 procent. In die periode zijn 16.631 sterfgevallen geregistreerd waarvan de doodsoorzaak onbekend is.

Het aantal sterfgevallen in het Verenigd Koninkrijk blijft alsmaar stijgen, terwijl het aantal sterfgevallen aan/met COVID voor de vierde week op rij is gedaald, zo blijkt uit de laatste gegevens van het Britse statistiekbureau.

In de week eindigend op 26 augustus, de meest recente week waarvoor gegevens beschikbaar zijn, werden in Engeland en Wales 10.942 sterfgevallen geregistreerd, wat een oversterfte betekent van 1.556 – 16,6 procent – ten opzichte van het vijfjaarlijkse gemiddelde voor die week.

Uit de cijfers blijkt een aanhoudende neerwaartse trend in het aantal sterfgevallen aan/met COVID, dat is gedaald tot het laagste niveau sinds begin juli. In de week eindigend op 26 augustus stond bij 453 gevallen COVID-19 op de overlijdensakte als bijdragende oorzaak en bij 282 als onderliggende oorzaak.

Toch is het aantal sterfgevallen in augustus om onduidelijke redenen weer sterk gestegen. Het aanhoudend hoge sterftecijfer kan een indicatie zijn van aanhoudende vaccinatieschade, misschien in combinatie met de effecten van eerdere COVID-infectie, of de werking van een andere oorzaak, meldt Daily Sceptic.

Roep om onafhankelijk onderzoek

Net als in Nederland weten ook Britse medici en wetenschappers niet wat de onverklaarbare oversterfte veroorzaakt. Allerlei oorzaken worden genoemd, van het warme weer en uitgestelde zorg tot toegenomen aanrijtijden van ambulances en COVID-19 zelf. Ook wordt er net als in Nederland opgeroepen tot een omvangrijk onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek, om duidelijkheid te scheppen over de rol die mRNA- en virale vector vaccins tegen COVID mogelijk spelen in de oversterfte.

Over stichting blckbx

Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we ervoor zorgen dat we de kosten zo minimaal mogelijk houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je dit artikel waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
Natuurlijke-immuniteit

Dr. John Campdell
https://m.youtube.com/watch?v=4WZHtxGF4Cc&feature=emb_rel_end
Heeft U dit afgelopen jaren ook vaker gedacht?
En dat er nu nog mensen zijn die lachen
En dat er nu nog mensen zijn die dansen
En dat er nu nog mensen zijn die innig zoenen
kan ik echt niet meer begrijpen

Natuurlijke-immuniteit

Waarom wachten op main stream media?
We zien het toch allemaal in onze eigen omgeving gebeuren en de artsen, 112, burgerhulpverlening, begrafenisondernemers etc. waarschijnlijk nog beter.
Hoort u ook vaker dan normaal een sirene in uw omgeving?
Ziet u ook vaker dan normaal opeens kanker in uw omgeving?
Ziet u ook vaker dan normaal mensen met ontstekingen in uw omgeving?
Mensen worden van specialist naar specialist gestuurd, van ziekenhuis naar ziekenhuis gestuurd en overal rinkelen de kassa’s.
En voor iedereen die dit in dubbel-blind, gerandomiseerde, placebo-gecontroleerde studies wil bevestigt zien, kijk op internet genoeg te vinden.

Cookies op deze website