Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 25 november 2022

Opnieuw topcardioloog die oproept om te stoppen met mRNA-vaccins

Redactie Blckbx
2022 11 25 australische cardioloog
2:50

Na cardiologen McCullough en Malhotra roept nu ook de bekende Australische cardioloog dr. Ross Walker op om onmiddellijk te stoppen met de mRNA-vaccins tegen COVID, vanwege het risico op ernstige hartklachten.

Walker, de meest gerenommeerde cardioloog van Australië, luidt de noodklok omdat hij het afgelopen jaar steeds meer mensen moest behandelen met serieuze hartklachten, zegt hij tegen de Daily Mail. Hij houdt de mRNA-prikken verantwoordelijk.

Volgens de cardioloog gaat het in de meeste gevallen om ernstige bijwerkingen van de mRNA-vaccinaties van Pfizer en Moderna tegen COVID-19. Hij roept op om direct te stoppen met vaccineren met de producten.

“Ik heb de afgelopen twaalf maanden in mijn praktijk zestig tot zeventig mensen gezien die ernstige en langdurende reacties hadden van het vaccin,” zegt Walker, die aangeeft dat hij daarnaast veel mensen zag binnenkomen die na hun booster te maken kregen met vaccin-gerelateerde klachten als pijn op de borst, kortademigheid en hartkloppingen.

Alleen mRNA-boosters

In Australië mag alleen geboosterd worden met mRNA-vaccins, bepaalde de Australian Technical Advisory Group on Immunisation (ATAGI) vorig jaar. Walker vindt dat onbegrijpelijk. “We hebben alternatieven zoals AstraZeneca en Novavax die net zo goed zijn,” zegt de cardioloog, die wel voordelen ziet van de vaccins.

Op 12 november liet professor Allen Cheng, voormalig covoorzitter en huidig lid van ATAGI weten dat de Australische vaccinadviesgroep geen toestemming geeft voor het toedienen van een vierde COVID-booster aan mensen onder de dertig, vanwege het verhoogde risico op myocarditis – ontsteking van de hartspier. Walker wil echter dat er volledig wordt gestopt met de mRNA-prikken.

Derde bekende cardioloog

Walker is inmiddels de derde grote naam uit de wereld van de cardiologie die een draai maakt over de mRNA-vaccins tegen COVID-19.

Twee maanden geleden nam de Britse cardioloog dr. Aseem Malhotra ineens verrassend stelling tégen de mRNA-prikken. In 2021 was Malhotra nog een groot voorstander van de vaccins. Hij liet zich als adviseur van de National Health Service (NHS) als een van de eerste artsen vaccineren. In het BBC-programma Good Morning Britain spoorde hij mensen zelfs aan om de prikken te gaan halen.

Iemand die al veel langer kritiek heeft op de vaccins en mRNA is de Amerikaanse cardioloog dr. Peter McCullough. Hij constateert dat myocarditis vooral bij jonge mannen veel vaker voorkomt dan voor de introductie van de vaccins, en ook veel vaker voorkomst dan door gezondheidsautoriteiten wordt gezegd.

Volgens cijfers van de Australische overheid zijn er 136.000 gevallen geweest van bijwerkingen die verband hielden met het hart, op een totaal van ruim 63 miljoen vaccinatiedoses. Dat zou betekenen dat bij 0,2 procent van de prikken hartproblemen optreden.

Hartschade bij 3 op de 100

Een onderzoek van de Universiteit van Basel toonde onlangs echter aan dat mRNA-boosters 800 keer vaker de hartspier beschadigen dan officieel wordt aangenomen. In een studie werd bij drie van iedere honderd deelnemers na de booster myocardiale celschade geconstateerd, al ging het volgens onderzoeksleider prof. dr. Müller bij de meeste personen om milde symptomen 'van voorbijgaande aard'.

"Tot nu toe werd dit verschijnsel alleen passief waargenomen en niet actief gezocht. Er waren dus alleen gegevens van ernstige gevallen van hartspierontsteking, vooral bij jonge mannen, die in het ziekenhuis moesten worden behandeld," verklaarde Müller het grote verschil.

Als wij niet meer kunnen doen wat nodig is, wie doet het dan wel?
Blijf ons steunen, juist NU!
Juist nu blijven uitspreken

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
Requin

Je kunt je afvragen waarom deze artsen gaan draaien. Als reeds OCCAM op basis van de litteratuur waarschuwde voor de massale campagne, wel dan wist je al hoe laat het was.

Nog niet willen geloven in geplande democide? Gemaakt virus? Terdege voorbereide hoax?
Bereid je nu maar voor op FEMA-kampen en wees maar weer net zo dom!

johand

Waarom draaien ze ...ze zijn mede schuldig en weten dit voor mij geen genaden voor dit k.t volk de waarheid komt toch wel boven zonder hun ...maar een oplossing ons verlossen van dat volk wat rijkdom boven het volk zet...respect voor alle mensen die wob onderzoeken doen maar hier moet uiterts zorgvuldig onderzocht worden wie hier aan meegewerkt heeft ...en wie blind vertrouwt op big pharma en big tech moet ook onderzocht worden echt zeer ernstig er gaan nog meer doden vallen als de 2e wereldoorlog

Cookies op deze website