Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 13 oktober 2022

‘Vaccindeal Von der Leyen met Pfizer grootste corruptieschandaal ooit’

Redactie Blckbx
2022 10 13 video parlementariers von der leyen
3:20

In een virale video geven Europarlementariërs EU-chef Von der Leyen er ongelofelijk van langs vanwege haar vaccindeal met Pfizer. ‘De aanschaf van 4,5 miljard producten, met de intentie om ze in mensen te injecteren, zónder dat iemand weet wat erin zit, is het grootste corruptieschandaal uit de wereldgeschiedenis.’

Ursula von der Leyen lag al langer onder vuur omdat ze eigenhandig een deal zou hebben gesloten met Pfizer-topman Albert Bourla voor de aanschaf van 4,5 miljard doses van het COVID-vaccin. Ze weigert tot nu toe de communicatie over de deal tussen haar en Bourla openbaar te maken. Met de video brengen de Europarlementariërs nogmaals onder de aandacht hoe ongelofelijk corrupt ze de deal vinden. Ze doen een dringend beroep op Von der Leyen om de communicatie met Pfizer vrij te geven.

“Wanneer presenteert ‘mevrouw 4,5 miljard doses’ ons, de leden van het Europees Parlement, en de EU-burgers die ze zogenaamd representeert, de communicatie die ze had met Pfizer, tijdens de aanschaf van 4,5 miljard doses vaccin, op een moment dat er absoluut geen bewijs was dat het effectief was, en in het bijzonder niets bekend was over de schadelijkheid van het product?” valt Europarlementariër Mislav Kolakusic direct met de deur in huis, in de video.

Tien prikken met ‘iets’ voor iedereen

“Stel je voor, 4,5 miljard doses voor 450 miljoen mensen,” vervolgt hij. “Dat betekent tien prikken voor elke man, vrouw en kind met ‘iets’ waarvan niemand in de wereld, behalve misschien twee of drie mensen, weet wat erin zit.”

Volgens Kolakusic gaat het over geheimen, en over beschermde patenten. “Denk niet dat er een regering is of Europees agentschap, die precies weet wat er in dit product zit. Niemand weet het. En niemand vertelt je dat. Ze hebben het vaccin goedgekeurd, dat farmaceutische product, enkel gebaseerd op de verklaringen van de farmaceutische bedrijven. Ze kregen geen enkel medisch onderzoek te zien. “

Grootste corruptieschandaal ooit

Kolakusic stelt dat er tot op de dag van vandaag geen medisch onderzoek is overhandigd aan de leden van het Europees Parlement, het COVID-Comité of de European Medical Agency of wie dan ook. “Hoe is dat mogelijk? We praten hier over corruptie. De aanschaf van 4,5 miljard producten, met de intentie om ze in mensen te injecteren, zónder dat iemand weet wat erin zit, is absoluut het grootste corruptieschandaal uit de wereldgeschiedenis.”

Tekst gaat verder onder de tweet

Bourla trekt zich terug

Albert Bourla, CEO van Pfizer, zou eerder getuigen voor de COVID-19-commissie van het Europees Parlement op 10 oktober, maar besloot om niet op te komen dagen om verantwoording af te leggen over zijn aandeel in de vaccindeal met Von der Leyen.

Maandag ontkende directeur Janine Small van Pfizer, die ook deelnam aan de contractonderhandelingen, voor de commissie nadrukkelijk de beschuldiging dat Albert Bourla via SMS-berichten over de deal zou hebben onderhandeld.

"Of een contractonderhandeling zoals dit contract waarnaar u verwijst, 1,8 miljard doses, via een SMS werd onderhandeld, kan ik u categorisch vertellen dat dit niet het geval is," verklaarde Small.

Pfizer-directeur Janine Small werd een dag later wereldnieuws nadat ze in antwoord op een vraag van Europarlementariër Rob Roos had bekend dat Pfizer voor het op de markt brengen van de COVID-vaccins nooit had onderzocht of ze de overdracht van het virus konden tegenhouden.

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
ML

Bijna overeenkomstig Australië, daar gaat het om 500 miljoen gifspuiten op een bevolking van ca 25 miljoen. Men streeft naar verplichte injectie (depopulatie doelen) en wil dat bereiken na invoering van digitaal geld. Geen injectie, geen geld,(basisinkomen) geen voedsel. De vraag is hoeveel mensen gaan dit pikken. Dat zal het moment kunnen zijn dat in ieder geval de niet geinjecteerden zich verzamelen met maar één uitweg, afrekenen met de nieuwe fascisten en hun gevolg. Daarom is voorbereiding nu zo belangrijk, als je wacht tot het gebeurt heb je niet meer de mogelijkheden die je nu hebt. En wat dan?

Requin

Rutte, Royals, Kaag en Ollongren lopen nog vrij rond?
Hoe lang nog?
Uur U!

Cookies op deze website