Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 31 maart 2023

‘Vaccineren kinderen tegen COVID is eigenlijk helemaal niet nodig’, zegt WHO

Redactie Blckbx
2023 03 31 who kinderen geen vaccin
3:00

Gezonde kinderen en tieners hoeven eigenlijk helemaal geen COVID-prik, meldt de WHO deze week. Op advies van de WHO zijn de afgelopen jaren tientallen miljoenen kinderen geprikt met de vaccins, die bijwerkingen als myocarditis veroorzaken.

Opmerkelijk nieuws deze week vanuit Zwitserland waar de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) ineens ‘bijgewerkte richtlijnen’ over het vaccineren van kinderen en jongeren op de website plaatste. De WHO is – nadat miljoenen kinderen zijn geprikt – tot de conclusie gekomen dat gezonde kinderen en jongeren eigenlijk helemaal geen COVID-prikken nodig hebben.

“De bijgewerkte richtlijnen zijn bedoeld om prioriteit te geven aan COVID-19-vaccins voor degenen die het grootste risico lopen op overlijden en ernstige ziekte,” aldus een verklaring van de Strategic Advisory Group of Experts on Immunization (SAGE) van de WHO. SAGE beveelt aanvullende boosters aan voor groepen met een hoge prioriteit, zoals ouderen, immuungecompromitteerden van alle leeftijden, eerstelijns gezondheidswerkers en zwangere ‘mensen’ zes of twaalf maanden na hun laatste boosterdosis.

Voor mensen met een gemiddeld risico beveelt de groep primaire vaccinaties en eerste boosterdoses aan, maar geen routinematige aanvullende boosters. Deze groep omvat kinderen en adolescenten met gezondheidsrisico's en gezonde volwassenen tot ongeveer 60 jaar.

Onnodig geprikt

Op advies van de WHO hebben gezondheidsinstanties, zoals het RIVM in Nederland, politici en de media de afgelopen jaren druk uitgeoefend op ouders om hun gezonde kinderen te laten vaccineren met de inderhaast ontwikkelde mRNA-producten, waarvan eventuele bijwerkingen op lange termijn nog altijd onduidelijk zijn.

Wel bekend is inmiddels dat de prikken, met name voor jongeren, ernstige bijwerkingen kunnen hebben op de korte termijn. Vooral het risico op myocarditis – ontsteking van de hartspier ­– is een potentieel dodelijke bijwerking die vaak is geconstateerd na vaccinatie. Myocarditis staat om die reden vermeld op de bijsluiters van Pfizer en Moderna.

Ook is na de bekentenis van Pfizer-directeur Janine Small sinds vorig jaar oktober bekend dat de vaccins de overdracht van het virus niet tegenhouden, iets wat Pfizer zelfs al wist voordat het mRNA-product in december 2020 op de markt werd gebracht. Veel ouders hebben zich laten overhalen om hun kinderen te vaccineren met het onterechte argument dat ze daarmee 'opa en oma zouden beschermen'.

Kennis van toen

Op sociale media leidde de ‘draai’ van de WHO over het vaccineren van kinderen tot veel verontwaardigde reacties. Niet alleen omdat kinderen massaal onnodig zijn blootgesteld aan een gevaarlijke experimentele therapie, maar ook omdat veel mensen twee jaar lang gecanceld en gecensureerd werden als ze zeiden dat het vaccineren van kinderen onnodig was.

"Vorig jaar moest ik gaan uitleggen aan de Orde der Artsen waarom ik geen kinderen wou vaccineren," zegt huisarts Frank Peeters. "Nu zegt de WHO dat dit inderdaad niet nodig is."

“In mei 2021 schreef ik het artikel 'gezonde kinderen hebben gewoon geen C19-prik nodig'. Daarvoor werd ik door de overheid geflagged voor censuur, gelabeld als anti-vaxxer, geschrapt van een aantal platforms en meedogenloos getrolld,” zegt auteur, voormalig advocaat en oprichter van UsForThemUk Molly Kingsley, onder verwijzing naar een artikel dat ze destijds schreef voor The Telegraph.

“Als iemand dit een jaar geleden zei, werd zijn account door Twitter geschorst wegens het verspreiden van desinformatie,” schrijft de op Twitter zeer populaire dr. Eli David.

Ook advocaat en auteur Michael Senger spreekt zijn verontwaardiging uit: “Volgens nieuwe richtlijnen van de WHO hebben gezonde kinderen en tieners waarschijnlijk geen COVID-vaccins nodig. Dit komt slechts één maand nadat de CDC officieel COVID-vaccins heeft toegevoegd aan het routine vaccinatieschema voor kinderen.”

Als wij niet meer kunnen doen wat nodig is, wie doet het dan wel?
Blijf ons steunen, juist NU!
Juist nu blijven uitspreken

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
M@R!N

Mooi hoor, maar wanneer gaan ze eindelijk eens toegeven dat NIEMAND die zooi nodig had???
En niks "eigenlijk", gewoon NIET!
Sowieso wordt hier te lande nog altijd geen letter gezegd over de toch inmiddels evidente bijwerkingen en oversterfte.

Anco0588

Blijkt eens temeer daar er maar 1 paradigma mag heersen. Hetzelfde geld voor de stikstof onzin. Ik word doodgegooid met artikelen die aantonen dat de natuur op omvallen staat. De kracht van herhaling leidt er toe dat veel mensen worden gehersenspoeld en het gaan geloven. In dit geval wordt een draai gemaakt en wordt er met geen woord meer gerept over desinformatie. Dan heet het voortschrijdend inzicht. Maar waarom was dan de demonisering van de "wappies" nodig?

Cookies op deze website