Lightbox Image
Afbeelding:
Gezondheid 27 september 2022

Veel topsporters met teelbalkanker, BioNTech werkt al aan mRNA-vaccin

Redactie Blckbx
2022 09 27 teelbalkanker2
2:00

Opvallend veel mannen en mannelijke topsporters blijken de afgelopen maanden ineens te lijden aan teelbalkanker. Pfizers partner BioNTech werkt al hard aan een mRNA-vaccin tegen de ‘zeldzame’ ziekte.

Terwijl je er vroeger nooit iets over hoorde, wordt de diagnose teelbalkanker ineens vaak vastgesteld bij mannen en mannelijke topsporters. De afgelopen maanden werd de gevreesde ziekte alleen al in de Duitse Bundesliga vastgesteld bij vier profvoetballers. Na Timo Baumgartl (26), Marco Richter (24) en Sebastian Haller (28) heeft de 28-jarige Nederlander Jean-Paul Boëtius van Hertha BSC onlangs de diagnose gekregen. Ook in het handbal werd pas een geval openbaar: de 26-jarige Lukas Hüller. Afgelopen weekend kwam het bericht dat bij tweevoudig olympisch kampioen skiën Aksel Lund Svindal de ‘zeer zeldzame’ ziekte is vastgesteld.

BioNTech werkt aan mRNA-vaccin

In februari maakte Helmut Jegge, het hoofd van de raad van toezicht van BioNTech, tegenover de krant Augsburger Algemeine bekend dat het bedrijf bezig is met het ontwikkelen van een mRNA-vaccin tegen teelbalkanker. BioNTech is het biotechnologiebedrijf dat samen met Pfizer de mRNA-COVID-19-vaccins maakt.

Jegge gaf aan dat BioNTech een reeks geneesmiddelen tegen kanker wil ontwikkelen op basis van de mRNA-technologie – en dat de eerste inspanningen zich met name richten op de gen-therapeutische behandeling van teelbalkanker. “Dit type kanker is vanuit financieel oogpunt meestal niet erg spannend voor de farmaceutische industrie,” zo gaf Jegge aan. “De concurrentie is dus zeer beperkt.”

‘Ethische benadering’

De topman van BioNTech beweerde dat de inzet op een mRNA-vaccin voor teelbalkanker deel uitmaakte van BioNTech's ‘ethische benadering’ om zich ook te richten op vormen van therapie ‘die economisch minder interessant zouden kunnen zijn voor andere farmaceutische bedrijven’. Maar als de huidige trend zich doorzet, en in de toekomst blijkt dat de ziekte toch vaker voorkomt, zou de beslissing om in te zetten op een mRNA-vaccin voor teelbalkanker alsnog lucratief kunnen uitpakken voor het bedrijf.

BioNTech mikt erop dat over vijftien jaar een derde van alle nieuw goedgekeurde geneesmiddelen gebaseerd zal zijn op mRNA-technologie.

Over stichting blckbx

Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we ervoor zorgen dat we de kosten zo minimaal mogelijk houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je dit artikel waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
Natuurlijke-immuniteit

Het immuunsysteem heeft een gereedschapskist om DNA-fouten die onstaan bij celdelingen te herstellen. Dit gebeurt voortdurend. Echter uit meerdere studies blijkt nu dat het mRNA “coronavaccin” de werking van deze reparatiekit negatief beïnvloedt waardoor dus foutief gedeelde cellen niet fatsoenlijk gerepareerd kunnen worden en tot kanker kunnen uitgroeien.

En dan kunnen we hier natuurlijk weer een mRNA “vaccin” voor ontwikkelen.

ML

Een van de bijkomende schades natuurlijk, men noemt de snel opkomende verschillende vormen van kanker na injectie 'turbokanker'. Ongetwijfeld zal er nog meer schade komen omdat alles met vertragende werking plaatsvind. Hier heb je er nog een:
https://www.redvoicemedia.com/video/2022/09/stew-peters-erectile-destruction-covid-shots-causing-serious-penis-injuries-in-young-men/
Dus niet alleen meer bij vrouwen maar bij mannen neemt de onvruchtbaarheid ook toe en natuurlijk hebben de Pharmamoordenaars hier een gifspuit voor om het overlijdens proces te versnellen.

Cookies op deze website