Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 30 maart 2023

‘Coronacrisis is pas voorbij als verantwoordelijken voor de rechter staan’

Redactie Blckbx
2023 03 30 coronadaders voor de rechter
2:30

De lockdowns en vaccinatiecampagne waren crimineel en zinloos. Pas als de verantwoordelijke bestuurders en de aanjagers in de media terechtstaan, kunnen we de coronacrisis achter ons laten, zegt dr. Gunter Frank tegenover het Duitse Bild.

Waar mainstream media zoals de Volkskrant in Nederland met hun verontschuldigingen nog altijd niet verder komen dan ‘met de kennis van nu blijken de coronamaatregelen onzin’, zijn ze in Duitsland al een stuk verder met het aantrekken van het boetekleed. Tegenover Bild TV uit arts en bestsellerauteur dr. Gunter Frank ernstige beschuldigingen tegen de Duitse staat, coronaminister Karl Lauterbach en de media over de aanpak van de coronacrisis en de manier waarop het overheidsnarratief kritiekloos werd overgenomen en versterkt in de kranten en op tv. Frank eist dat de verantwoordelijken worden berecht. “Alleen dan kunnen we de coronacrisis achter ons laten.”

Tijd voor de waarheid

“Het is tijd voor de waarheid,” zegt de arts tegen het Duitse televisiepubliek. “De staat heeft tijdens de coronacrisis miljoenen mensen beschadigd; lichamelijk, geestelijk én existentieel. De staat heeft tienduizenden mensen omgebracht, door burgers in een volledig zinloze lockdown te storten en te onderwerpen aan een criminele gevaarlijke vaccinatiecampagne. De goedkeuring van de vaccins is in strijd met alle normen voor de veiligheid van geneesmiddelen.” Ook gaat hij dieper in op wat er volgens hem achter de ‘coronacrisis’ zat. “Alles werd gestuurd door een netwerk dat corona-octrooien te gelde wilde maken,” aldus Frank. "De staat heeft zich voor het karretje van big pharma laten spannen."

Bekentenis Lauterbach

De ommezwaai in de Duitse media lijkt in een stroomversnelling te zijn geraakt na de bekentenis van gezondheidsminister Lauterbach onlangs bij het journaal van publieke omroep ZDF. Hij gaf daar toe al vanaf het begin te hebben geweten dat de COVID-vaccins ernstig letsel veroorzaken. De bekentenis was extra opvallend omdat Lauterbach daarvoor altijd beweerde dat de prikken 'bijwerkingsvrij' waren.

Tijdens het interview met ZDF riep Lauterbach op om snel werk te maken van het erkennen van vaccinatieslachtoffers. Hij vindt dat de Duitse overheid verantwoordelijkheid moet nemen. Er moet een behandelprogramma komen en er moeten afspraken komen met zorgverleners en verzekeraars. Ook moeten de vaccinfabrikanten zoals Pfizer meebetalen om vaccinatieslachtoffers te compenseren, ‘ook omdat ze al die tijd exorbitante winsten hebben gemaakt’, zei Lauterbach.

Te laat en te weinig, vindt dr. Frank, die graag zou zien dat Lauterbach voor de rechter verantwoording moet afleggen voor zijn (mis)daden tijdens corona.

Steun blckbx en maak onderdeel uit van de blckbx buddy community!
Word blckbx buddy
Blckbx buddy no url

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
Lam

Geweldig, deze doorbraak.
De ziekelijke hollandse media, de grote steunpilaar van het transgender-kabinet, zal wel het langst dwars blijven liggen gezien hun walgelijke woke cultuur.

Zou hier evt ook kunnen gebeuren. Maar dan worden de burgers (wat) wakker en moeten ze bekennen dat ze zelf ook fout zaten en de ongevaccineerden onterecht hebben verketterd. En dan weten ze nog niet dat dat hele C02- en klimaatverhaal en die Oekraïne-oorlog ook van geen kant kloppen. En die op handen zijnde bankencrisis. Tis een groeiproces zullen we maar zeggen. No pain no gain. Ik kijk rustig toe.

Cookies op deze website