Lightbox Image
Afbeelding:
Gezondheid 25 oktober 2022

Radiopresentator sterft plotseling en onverwacht tijdens live-uitzending

Redactie Blckbx
2022 10 25 Radiopresentator plots dood
1:30

De Britse radiopresentator Tim Gough overleed maandag tijdens het presenteren van zijn ochtendprogramma. Hij zou een hartaanval gekregen hebben. Cough werd 55 jaar. Men leest steeds vaker over mensen die ‘plotseling en onverwacht’ sterven.

Voor het lokale radiostation GenX Radio Suffolk presenteerde Gough vanuit huis een ochtendprogramma. De uitzending was een uur bezig toen de muziek plotseling stopte. Even later ging de show verder, maar zonder de presentator, waarna het radiostation zijn dood bevestigde.

“Het is met het zwaarste hart dat ik u moet meedelen dat onze goede vriend en ontbijtpresentator Tim Gough vanmorgen is overleden tijdens de presentatie van zijn programma. Onze liefde gaat uit naar zijn familie, zoon, zus, broer en moeder. Tim deed waar hij van hield. Hij werd 55 jaar,” schreef GenX op Twitter.

Meer live tragiek

Vorige week overleed de Haïtiaanse zanger Mikaben plotseling en onverwacht terwijl hij optrad in Parijs. Zijn doodsoorzaak is vooralsnog onbekend. Mikaben werd 41 jaar.

Tekst gaat verder onder de video

Anderhalve week geleden viel de Mexicaanse actrice Mary Perdomo live op TV plotseling ter aarde, nadat ze klaar was met haar optreden. De presentatrice van het programma liep naar Perdomo, die op de grond lag, en riep om hulp van het personeel. “Oh, mijn God, er is iets met haar gebeurd, iemand help ons!” zei ze, terwijl er naar het reclameblok werd overgeschakeld. Na afloop verklaarde Perdomo dat ze was flauwgevallen en goed hersteld was.

Tekst gaat verder onder de video

Wie Dr. James E. Olsson volgt op Twitter weet dat er de laatste tijd opvallend veel mensen ‘plotseling en onverwacht’ overlijden. Zo levert de zoekterm ‘died suddenly’ op internet ook steeds meer resultaten op. Sinds augustus blokkeert Facebook berichten met de hashtag #diedsuddenly, omdat het beweert dat sommige van deze berichten in strijd zijn met zijn verregaande community guidelines.

Als wij niet meer kunnen doen wat nodig is, wie doet het dan wel?
Blijf ons steunen, juist NU!
Juist nu blijven uitspreken

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
ML

Oorzaak onbekend, SADS, teveel koffie, thee, in de aarde gewroet, klimaatverandering etc. maar absoluut geen gifspuit, en zo gaan we maar door. Hoeveel oversterfte zal er deze maand zijn? Weer een stijging van ca 9%?

Cookies op deze website