Lightbox Image
Afbeelding:
Gezondheid 05 augustus 2022

Twitter censureert topwetenschapper die mRNA-vaccins linkt aan apenpokken

Redactie Blckbx
2022 08 05 voor wtenschapper linkt mrna aan apenpokken
6:00

Prof. Shmuel Shapira MD MPH (Kol.), een van Israëls meest vooraanstaande wetenschappers, suggereerde in een tweet dat de uitbraak van apenpokken verband houdt met mRNA-vaccins. Dat mag niet van Twitter, dat hem dwong het bericht te verwijderen.

Professor Shmuel Shapira, M.D., MPH, was tussen 2013 en 2021 directeur-generaal van het Israëlisch Instituut voor Biologisch Onderzoek (IIBR), waar hij leiding gaf aan Israëls inspanningen om een coronavirusvaccin te ontwikkelen.

Prof. Shapira is ook de oprichter en hoofd van de afdeling Militaire Geneeskunde van de Faculteit Geneeskunde van de Hebreeuwse Universiteit en het IDF Medical Corps. Hij is een Senior Research Fellow aan het International Institute for Counter-Terrorism (ICT) van de Reichman Universiteit in Israël.

Shapira was voorheen plaatsvervangend directeur-generaal van de Hadassah Medical Organization en directeur van de Hadassah School of Public Health van de Hebreeuwse Universiteit. Hij is kolonel (Res.) bij de Israel Defense Forces (IDF) en diende als hoofd van de Trauma Afdeling van de IDF.

Hij heeft meer dan 110 peer-reviewed wetenschappelijke artikelen gepubliceerd en is redacteur van Essentials of Terror Medicine, Best Practice for Medical Management of Terror Incidents, en Medical Response to Terror Threats.

Vorige week heeft Twitter prof. Shapira gecensureerd en hem gedwongen een bericht te verwijderen waarin stond: "Apenpokken gevallen waren jarenlang zeldzaam. Gedurende de laatste jaren werd één enkel geval gedocumenteerd in Israël. Het is algemeen bekend dat mRNA-vaccins het natuurlijke immuunsysteem aantasten. Een uitbraak van apenpokken na massale vaccinatie tegen COVID: *is geen toeval."

Prof. Shapira, die in januari 2022 zijn Twitter-account startte, is steeds kritischer geworden over de mRNA-vaccins sinds hij voor het eerst de Israëlische Genesis Award aan de kaak stelde omdat die werd uitgereikt aan Pfizer-CEO Albert Bourla.

Op 18 januari 2022, zei Shapira (vertaald uit het Hebreeuws door Google): "De Israëlische Genesis Award werd gegeven aan de CEO van Pfizer, zo ellendig. In plaats van hem te geven aan een Israëlische wetenschapper, en dat voor een middelmatig, kortwerkend vaccin dat Pfizer een miljardenwinst opleverde, een ellendige en verbannen. Bourla zal nu benoemd worden tot Koning van Israël. Ik herinner u eraan dat gevaccineerd Israël de vierde plaats inneemt wat betreft het aantal coronapatiënten in de wereld. Er is een kampioenschap!"

Op 6 februari, 2022, vroeg Shapira: "Welk cijfer zou u geven aan een vaccin waarmee mensen drie keer worden ingeënt en twee keer ziek worden (vanaf vandaag)? Om nog maar te zwijgen van aanzienlijke bijwerkingen[.]"

Op 9 april 2022 zei Shapira: "De CEO van het bedrijf, waarvan miljoenen vaccins in Israël werden gebruikt voor vaccinatie, verklaarde in een interview met NBC dat Israël dient als het laboratorium van de wereld. Voor zover ik weet, is dit het eerste geval in de geschiedenis waarbij experimentele proefkonijnen een exorbitant tarief betaalden voor hun deelname."

Op 13 mei 2022, zei Shapira: "Ik heb 3 vaccinaties gekregen, ik ben lichamelijk zeer ernstig gewond geraakt zoals vele anderen[.] En bovendien is mijn vertrouwen in de aard van de beslissingen en in de processen om ze te nemen ernstig uitgehold. Niemand heeft gevraagd en gecontroleerd. Ik zal uit alle macht ervoor vechten dat er waarheidsgetrouwe antwoorden worden gegeven over alle beslissingen en niet alleen over het vaccin[.]"

Op 8 juni 2020 sprak premier Benjamin Netanyahu via een videoconferentie met de directeur-generaal van het Israëlisch Instituut voor Biologisch Onderzoek, prof. Shmuel Shapira, en feliciteerde hem met zijn vooruitgang bij de ontwikkeling van een vaccin tegen het nieuwe coronavirus.


Op 7 juni 2022, zei Shapira: "We hebben het over vaccin vijf in twee en een half jaar. Wanneer het vaccin is gepland voor de reeks vanaf januari 2020 (de overgrootvader van de overgrootvader van de huidige varianten). Een vaccin dat infectie niet voorkomt, voorkomt ook geen morbiditeit. En het wordt naar verluidt toegeschreven aan aanzienlijke bijwerkingen om het zacht uit te drukken. Waarom? Wat is de logica? Welke autoriteit heeft het goedgekeurd? En zeg niet dat het een ernstige ziekte voorkomt, niemand heeft dat bewezen."

Op 8 juni 2022, zei Shapira: "Ik zal doorgaan en vragen waarom een verouderd vijfde vaccin geven dat geen ziekte voorkomt en blijkbaar veel belangrijke veel voorkomende bijwerkingen veroorzaakt."

Op 5 juli 2022 besprak Shapira de ‘zoon van een 36-jarige Australische vriend’ die ‘ernstige ventriculaire aritmieën ontwikkelde en in hartfalen raakte’ slechts ‘dagen na het tweede Pfizer-vaccin’.

"De compensatie is automatisch door de Australische regering," zei hij. "Ondanks het gedrag van hun regering geven ze het verband toe en komt de uitdrukking 'geen verband' niet in het lexicon voor."

Op 15 juli 2022 deelde Shapira een grafiek van COVID-cijfers uit New South Wales die een verhoogd risico op COVID-infectie laat zien met elke nieuwe dosis van het mRNA-vaccin waarop hij commentaar gaf: "Volgens officiële gegevens uit Australië is de kans dat je ziek wordt groter naarmate je meer injecties krijgt, want bij de vierde injectie neemt de kans dramatisch toe. Volgens deze studie zou het een anti-vaccin zijn, althans volgens wat mij is geleerd."


Op 18 juli 2022, zei Shapira: "Ik ben niet anti-vaccin, ik ben anti-domheid, anti-vervalste wetenschap, en anti-incompetent management."

Op 28 juli 2022, zei Shapira: "T waarschuwde me om de T te verwijderen die MP verbindt met C. Elke dag begrijp ik beter waar we leven en in welk jaar."

Met andere woorden, Twitter waarschuwde hem om de tweet te verwijderen die apenpokken verbond met het COVID-vaccin.

Op 31 juli 2022 deelde Shapira een link naar de OpenVaers COVID Vaccine Adverse Event Reports die een totaal van 1.357.937 meldingen lieten zien, waaronder 170.151 ziekenhuisopnames en 29.790 sterfgevallen, waarboven hij simpelweg opmerkte: "Veilig en efficiënt."


Samenvattend kan worden gezegd dat professor Shmuel Shapira, als directeur-generaal van het Israëlisch Instituut voor Biologisch Onderzoek, wellicht de hoogstgeplaatste medisch-wetenschapper ter wereld is die openlijk kritiek heeft op de COVID-vaccins.

Het Israel Institute for Biological Research werd in 1952 opgericht als een onderzoeksinstituut van de overheid, door een groep wetenschappers van de Israel Defense Forces.

Sindsdien heeft het IIBR zich beziggehouden met O&O op het gebied van biologie, scheikunde en milieuwetenschappen om de Staat Israël te voorzien van verdedigingsmogelijkheden tegen chemische en biologische wapens.

In een post-lockdown wereld, waar regeringen steeds meer samenwerken met Twitter, Facebook en YouTube om kritiek op COVID-vaccins te censureren, wordt zelfs een hooggeplaatste medisch-wetenschapper het zwijgen opgelegd omdat hij spreekt over de wetenschap die het verhaal van de farmaceutische industrie tegenspreekt.

Hopelijk kan professor Shmuel Shapira – die voorheen de topwetenschapper van het Israëlische leger was in het onderzoek naar chemische en biologische wapens – zich nu richten op de COVID mRNA-vaccins en meer aandacht vestigen op de dood en vernietiging die zij veroorzaken voor velen over de hele wereld.

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
Requin

documents1.worldbank.org/curated/en/993371585947965984/pdf/World-COVID-Strategic-Preparednes...

Voorts de aanschaf van tests in 2017 volgens WITS,

World Integrated Trade Solution

COVID-Diagnostic Test Instruments and apparatus (90287) exports by country in 2017

European Union Export Productcode 902789 Trade Value 1000USD 2,646,826.94

Niet van belang voor BBTV? Blijkbaar niet omdat het volk daarvan schrikt!

Apocalyps

Deze professor mag vrezen voor zijn leven!. Zie ook wat Andreas Noack is overkomen nadat hij aantoonde dat er graffeenoxide in het vaccin zit waardoor de bloedvaten beschadigd raken. Mijn bijnaam op dit platform is Apocalyps, want wij leven in Apocalyptische tijden. De duivel is niet ver van ons verwijderd meer, maar staat al in de kamer...... Laten wij allen sterk blijven, eens zal hij verslagen worden !.

Cookies op deze website