Lightbox Image
Afbeelding:
Tech & Media 27 februari 2023

Media halen Woody Harrelson door het slijk na vernietigende grap over coronazwendel

Redactie Blckbx
2023 02 27 Woody2
2:30

Acteur Woody Harrelson haalde in het comedyprogramma Saturday Night Live met een vernietigende grap uit naar big pharma, lockdowns en vaccinatieplichten. Media haastten zich om hem weg te zetten als ‘antivaxxer’ en ‘complotdenker’.

Het was voor Harrelson de vijfde keer dat hij Saturday Night Live presenteerde, een in New York opgenomen comedyprogramma dat bekend staat als links-progressief. Traditiegetrouw begint de gastheer de show met een monoloog. Na een inleiding met diverse zijwegen eindigde Harrelson zijn verhaal met een grap over een ‘script’ dat hij drie jaar geleden las:

“De film gaat als volgt: de grootste drugskartels ter wereld slaan de handen ineen, kopen alle media en alle politici om en sluiten alle mensen ter wereld op in hun huis. En mensen mogen alleen naar buiten komen als ze de drugs van het kartel nemen en steeds opnieuw blijven nemen.” Hiermee verwees hij overduidelijk naar de farmaceutische industrie, lockdowns en vaccinatieplichten.

Tekst gaat verder onder de tweet

De progressieve media zijn uiteraard woedend en beschuldigen Harrelson ervan een ‘complottheorie’ te verspreiden. Volgens Rolling Stone was de acteur zelfs ‘onder invloed’.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

In september 2021 verspreidde Rolling Stone nog misinformatie over ivermectine. In dit artikel beweerde het dat een ziekenhuis in Oklahoma overrompeld werd door mensen die bijwerkingen kregen na het gebruik van ivermectine. Daar bleek echter niets van waar, waarna Rolling Stone een ‘update’ plaatste, in plaats van een rectificatie.

Tekst gaat verder onder de tweet

Alsof het afgesproken werk was, zetten de links-progressief georiënteerde media Harrelson na de uitzending weg als ‘antivaxxer’ en ‘complotdenker’.

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen


Toch groeit de trend van beroemdheden en vooraanstaande figuren die zich uitspreken tegen de draconische coronamaatregelen en sceptisch zijn over de vaccins. Hoewel het opmerkelijk is dat zulke stemmen een platform krijgen bij het pro-establishment Saturday Night Live.

En terwijl de reguliere media – die nog steeds royaal gefinancierd worden door advertenties van bedrijven zoals Pfizer – er alles aan doen om Harrelson neer te sabelen, kwalificeerde Twitter-CEO Elon Musk zijn monoloog als een schot in de roos.

Harrelson liet zich in september 2022 in de podcast van Bill Maher ook al kritisch uit over de coronatijd. “Van ivermectine werd een kalmeringsmiddel voor paarden gemaakt. Hydroxychloroquine werd belachelijk gemaakt. Er was maar één ding dat kon werken, en dat was het vaccin. En uiteindelijk zijn daardoor miljarden dollars verdiend,” zei hij, eraan toevoegend: "De laatste mensen aan wie ik mijn gezondheid zou toevertrouwen zijn big pharma en big government, want geen van beide lijken mij zorgzame entiteiten. Het gaat hen om winst, en het is krankzinnig hoeveel winst ze gemaakt hebben.”

Bekijk hier Harrelsons monoloog bij Saturday Night Live in zijn geheel.

[Bron: Zerohedge]

Als wij niet meer kunnen doen wat nodig is, wie doet het dan wel?
Blijf ons steunen, juist NU!
Juist nu blijven uitspreken

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
Requin

Overal dezelfde framing en laster door nazi-schoften, géén andere woorden!

Cookies op deze website