Lightbox Image
Afbeelding:
Buitenland 05 juni 2022

De 10 griezeligste plannen van het World Economic Forum

Redactie Blckbx
2022 06 05 2 voor top tien wef
14:00

Hoe kan je via media, wetenschap en technologie de mensheid onder totale controle brengen en democratieën hervormen tot één wereldregering? Op het WEF in Davos liet de mondiale politieke en corporate elite al flink wat bizarre plannen de revue passeren. Een top 10.

Opinie: The Vigilant Citizen

Wanneer men het heeft over de ‘mondiale elite’, bedoelt men meestal een kleine groep rijke en machtige individuen die buiten de landsgrenzen opereren. Via verschillende organisaties komen deze niet-gekozen individuen bijeen om te beslissen over het beleid dat zij op mondiaal niveau toegepast willen zien.

Het Wereld Economisch Forum (WEF) zit hier middenin. Met zijn jaarlijkse bijeenkomsten in Davos probeert het WEF zijn invloed op de democratische naties van de wereld te legitimeren en te normaliseren door een panel van wereldleiders het evenement te laten bijwonen en er te laten spreken.

Een eenvoudige blik op de lijst van deelnemers aan deze bijeenkomsten onthult het ongelooflijke bereik en de invloed van de organisatie. De grootste namen uit de media, de politiek, het bedrijfsleven, de wetenschap, de technologie en de financiële wereld zijn vertegenwoordigd op het WEF.

Volgens de massamedia komen de mensen in Davos bijeen om te praten over onderwerpen als ‘ongelijkheid, klimaatverandering en internationale samenwerking’. Deze simplistische beschrijving lijkt op maat gemaakt om de gemiddelde burger te doen geeuwen van verveling. Maar de onderwerpen op het WEF gaan veel verder dan ‘ongelijkheid’.

Door de jaren heen hebben mensen op het WEF een aantal zeer verontrustende dingen gezegd, die geen van alle de nodige media-aandacht hebben gekregen. Wanneer men de onderwerpen van het WEF op een rijtje zet, komt er een overkoepelend thema naar voren: De totale controle over de mensheid, gebruik makend van media, wetenschap en technologie, terwijl democratieën worden hervormd tot één wereldregering.

Als dit klinkt als een vergezochte samenzweringstheorie, lees dan verder. Hier zijn de 10 meest dystopische onderwerpen die op dit moment door het WEF worden gepusht. Deze lijst staat niet in een bepaalde volgorde. Omdat ze allemaal even gek zijn.

#10 Het binnendringen van regeringen

Klaus Schwab, de oprichter en het hoofd van het WEF, is voorzichtig uitgedrukt geen fan van democratie. In feite ziet hij het als een obstakel voor een volledig geglobaliseerde wereld.

In het WEF-rapport van 2010, getiteld ‘Global Redesign’, stelt Schwab dat een geglobaliseerde wereld het best kan worden beheerd door een ‘zelfgekozen coalitie van multinationals, regeringen (onder meer via het VN-systeem) en geselecteerde maatschappelijke organisaties (CSO's)’. Dit is precies het tegenovergestelde van een democratie.

Hij stelde dat regeringen niet langer ‘de overheersende spelers op het wereldtoneel’ zijn en dat ‘de tijd is gekomen voor een nieuw stakeholder-paradigma van internationaal bestuur’. Om die reden beschreef het Transnational Institute (TNI) het WEF als ‘een stille mondiale staatsgreep’ om het bestuur vast te leggen.

In 2017 gaf Schwab op de John F. Kennedy School of Government van Harvard onbeschaamd toe wat door de massamedia voortdurend wordt afgedaan als een ‘complottheorie’: Het WEF ‘penetreert’ regeringen over de hele wereld.

Schwab zei:

"Ik moet zeggen, als ik nu namen noem, zoals mevrouw Merkel en zelfs Vladimir Poetin, enzovoort, zij zijn allemaal Young Global Leaders van het World Economic Forum geweest. Maar waar we nu heel trots op zijn, is de jonge generatie, zoals premier Trudeau, de president van Argentinië, enzovoort.

We dringen door tot de kabinetten. Zo was ik gisteren op een receptie voor premier Trudeau en ik weet dat de helft van zijn kabinet, of zelfs meer dan de helft van zijn kabinet, eigenlijk Young Global Leaders van het World Economic Forum zijn. (...) Het is waar in Argentinië en het is waar in Frankrijk, met de president – een Young Global Leader."

In deze voortreffelijke toespraak verklaarde Schwab onomwonden dat Angela Merkel van Duitsland, Vladimir Poetin van Rusland, Justin Trudeau van Canada en Emmanuel Macron van Frankrijk door het WEF zijn ‘geprepareerd’. Hij voegde er zelfs aan toe dat minstens de helft van Canada's kabinet bestaat uit vertegenwoordigers die verkocht zijn aan de agenda van het WEF. Dit is geen samenzweringstheorie. Dit is de absolute waarheid, bevestigd door het hoofd van het WEF zelf.

#9 Mindcontrol met behulp van geluidsgolven

In 2018 was één van de gespreksonderwerpen op het WEF 'Mind Control Using Sound Waves' (lees mijn artikel daarover hier). Ik heb deze titel niet aangepast voor sensatiezucht, dat zijn precies de woorden die het WEF gebruikte.

In het inmiddels door het WEF verwijderde maar via web.archive nog altijd te lezen artikel wordt de technologie aangeprezen als een mogelijke behandeling voor de ziekte van Parkinson en de ziekte van Alzheimer. Het artikel stelt echter ook dat 'het je kan genezen, verslaafd kan maken en je kan doden'. Het kan ook worden gebruikt om de geest van een persoon volledig te controleren, op afstand. In het artikel staat:

"Ik zie een dag komen waarop een wetenschapper in staat zal zijn te controleren wat iemand in zijn geestesoog ziet, door de juiste golven naar de juiste plaats in zijn hersenen te sturen. Ik denk dat de meeste bezwaren vergelijkbaar zullen zijn met de bezwaren die we nu horen tegen subliminale boodschappen in advertenties, alleen veel heftiger.

Deze technologie is niet zonder risico van misbruik. Het zou een revolutionaire gezondheidszorgtechnologie voor de zieken kunnen zijn, of een perfect controle-instrument waarmee de meedogenlozen de zwakken controleren. Deze keer echter, zou de controle letterlijk zijn."

De conclusie van het artikel: Niemand kan wetenschappers ervan weerhouden deze technologie te ontwikkelen. Om misbruik te voorkomen zou het gereguleerd moeten worden door organisaties als ... het WEF. Dat komt goed uit, want sommige bedrijven die deze technologie ontwikkelen, maken deel uit van het WEF. Zie je waar dit heen gaat?

#8 Pillen die microchips bevatten

Nogmaals, deze titel klinkt als een vergezochte samenzweringstheorie die handig is verwoord om sensatie op te wekken. Dat is het niet. Hier is een video van de bijeenkomst van het WEF in 2018 waar Albert Bourla, de CEO van Pfizer, het heeft over pillen die microchips bevatten.

Bourla zegt:

"FDA keurde de eerste 'elektronische pil' goed, als ik het zo mag noemen. Het is in feite een biologische chip die in de tablet zit en die, zodra je de tablet inneemt en hij oplost in je maag, een signaal afgeeft dat je de tablet hebt ingenomen. Dus stel je de toepassingen van dat voor, de naleving. De verzekeringsmaatschappijen zouden weten dat de medicijnen die patiënten moeten nemen, ze ook nemen. Het is fascinerend wat er op dit gebied gebeurt."

Is dit gebied werkelijk fascinerend? Of volkomen dystopisch? Zoals Bourla zelf zei: Stel je de naleving voor. Dit soort technologie kan gemakkelijk de deur openen naar allerlei snode toepassingen. In de jaren na deze WEF-bijeenkomst heeft Pfizer, dankzij corona, ongelofelijk veel macht gekregen.

Net als Pfizer gebruikt ook het WEF corona om zijn agenda te bevorderen.

#7 Aanprijzen van massale lockdowns

In 2020 en 2021 werden landen over de hele wereld onderworpen aan massale en drastische lockdowns, die leidden tot banenverlies, zelfmoorden, drugsmisbruik, isolement, geestelijke gezondheidsproblemen, huiselijk geweld, faillissementen en dakloosheid. Tijdens deze afschuwelijke periode konden kinderen maandenlang niet naar school en mochten ze in feite niet met andere kinderen omgaan. Een groot aantal kleine en middelgrote bedrijven werd vernietigd, terwijl grote ondernemingen het hoofd boven water hielden.

Ondanks dit alles kon het WEF zijn liefde voor drastische, levensvernietigende lockdowns niet verbergen. Het heeft zelfs een surrealistische video uitgebracht met de titel 'Lockdowns are still improving cities around the world'. Hier is dit stukje complete waanzin.

In de video staat: "Lockdowns hebben de menselijke activiteit aanzienlijk verminderd ... wat heeft geleid tot de stilste periode op aarde in decennia," terwijl er dystopische beelden worden getoond van lege steden en vliegtuigen die aan de grond staan.

Volledig voorbijgaand aan het immense menselijke lijden dat door deze lockdowns wordt veroorzaakt, vond het WEF het allemaal de moeite waard omdat 'de koolstofemissies in 2020 met 7 procent waren gedaald'.

Toen dit voor het eerst werd gepost, leidde het tot hevige reacties. Dus verwijderde het WEF de video hierboven en plaatste deze tweet.

Zoals je kunt zien, bleef het WEF lockdowns aanprijzen, ondanks het verwijderen van de video. Dat is omdat het WEF graag zou zien dat 'covidian' leven permanent wordt.

#6 'Werp een blik op de toekomst'

Te oordelen naar de commentaren op YouTube en sociale media, hebben mensen een absolute hekel aan video's gemaakt door het WEF. Maar ze blijven komen. Omdat het hen niet kan schelen wat jij denkt. Ze willen gewoon hun zaadje van waanzin in je geest planten. In een video getiteld 'Hoe ons leven er binnenkort uit zou kunnen zien' (lees het artikel erover hier), nodigt het WEF kijkers uit om 'een blik in de toekomst te werpen'. En het is LEKKER. Het gaat er allemaal om het COVID-leven permanent te maken.

De video is gevuld met gemaskerde mensen, ontsmettingsmiddelen en QR-codes. Dit is de toekomst die ze willen. Dan, is er dit klompje waanzin.

De video zegt trots:

"NASA heeft een systeem uitgevonden dat je kan identificeren aan de hand van je hartslag met een laser."

Alsof dat nog niet genoeg is, toont de video kinderen die thuis vastzitten en via beeldschermen worden geschoold. De video eindigt met het tonen van mensen die buiten maskers dragen, als gekken.

#5 Dringt aan op een Great Reset

Zoals hierboven gezegd, ziet het WEF de pandemie als een 'kans'. Het is niet alleen een kans om ons persoonlijk bestaan een nieuwe vorm te geven, maar ook om de hele wereld te herstructureren volgens de principes ervan. Het WEF noemt het 'The Great Reset'. Om deze Reset (die absoluut niemand wil) te promoten heeft het WEF een propagandavideo uitgebracht (hij voldoet echt aan de definitie van 'propaganda'). Hier is hij in al zijn krankzinnigheid.

Deze korte video slaagt erin een ongelooflijke hoeveelheid subversieve boodschappen te bevatten. Het maakt zelfs ‘complottheorieën’ belachelijk, terwijl het, verbazingwekkend genoeg, deze theorieën bevestigt.

Een screenshot uit de video: 'Serieus?'

De video kondigde ook de ‘dood van het kapitalisme’ aan.

Nog een surrealistisch screenshot uit de video

Terwijl kapitalisme is gebaseerd op een zelfregulerend systeem van vraag en aanbod, wil The Great Reset de manier waarop bedrijven worden geëvalueerd opnieuw definiëren aan de hand van nieuwe parameters. De belangrijkste: Naleving van de sociale en politieke agenda's van de elite.

Tegen het einde spreekt de verteller deze raadselachtige zin uit:

"En dat draait allemaal om de juiste mensen op de juiste plaats op het juiste moment".

Hoewel de video niet helemaal uitlegt wat deze zin in het echte leven betekent, zijn de implicaties nogal huiveringwekkend. In plaats van succesvolle individuen en bedrijven de kans te geven organisch te groeien, zou het systeem van de elite zich bemoeien met het 'krijgen van de juiste mensen op de juiste plaats op het juiste moment', in overeenstemming met zijn agenda. Met andere woorden, het systeem zou worden opgetuigd en naleving van een bredere agenda zou verplicht zijn in een nieuwe economie.

De video eindigt met een oproep aan de kijkers om mee te doen. Maar natuurlijk worden de mensen niet echt uitgenodigd voor het WEF. In feite willen ze zelfs de vrijheid van meningsuiting van mensen 'herijken'.

#4 ‘Herijken’ vrijheid van meningsuiting

De wereldleiders die door het WEF worden klaargestoomd, zijn eenvoudig te herkennen aan hun continue uitvallen tegen de vrijheid van meningsuiting. Ze hebben er een absolute hekel aan en roepen voortdurend op tot censuur en strenge regulering van het internet. Tijdens de bijeenkomst in Davos in 2022 verklaarde de Australische 'eSafety commissioner' Julie Inman Grant dat we een 'herijking van het vrije woord' nodig hebben.

Grant zei:

"We bevinden ons op een plek waar overal sprake is van toenemende polarisatie en alles binair aanvoelt terwijl dat niet nodig is. Ik denk dus dat we moeten nadenken over een herijking van een hele reeks mensenrechten die online spelen. Je weet wel, van vrijheid van meningsuiting tot de vrijheid om vrij te zijn van online geweld."

Hier roept Grant in wezen op tot censuur. Ze vindt zelfs dat de vrijheid van meningsuiting als mensenrecht moet worden 'herijkt' met 'online geweld' als excuus. Er bestaat niet zoiets als 'online geweld'. Ze houden ervan om meningsuiting gelijk te stellen aan geweld. Het is een uiterst manipulatieve manier om China-achtige censuur te rechtvaardigen.

Vrije meningsuiting is in feite binair. Het bestaat of het bestaat niet. En zij willen duidelijk niet dat het bestaat.

#3 Het volgen van je kleren

Het WEF wil uw kleren controleren. En ze hebben er een video over gemaakt. Had ik al gezegd dat mensen WEF-video's absoluut haten? Hier is er nog één die het bloed van de mensen doet koken.

Met het milieu als excuus (zoals gewoonlijk) kondigde het WEF de komst aan van kleding die letterlijk is doorweven met 'digitale paspoorten' die te allen tijde kunnen worden getraceerd. Deze kleding, die (uiteraard) door Microsoft wordt gesteund, zal naar verluidt tegen 2025 op de markt komen.

Ze willen echt overal RFID-chips en QR-codes

Volgens het WEF zullen deze chips modemerken in staat stellen hun kleding door te verkopen. Ik heb geen idee hoe dat zou werken. In de video wordt zeker NIET vermeld dat deze technologie een geweldige manier zou zijn om mensen te volgen die hun smartphone hebben gedumpt.

Maar je smartphone dumpen zou wel eens ... onmogelijk kunnen worden.

#2 "Smartphones zullen in 2030 in je lichaam zitten"

Tijdens de Davos 2022 bijeenkomst, beweerde Nokia CEO Pekka Lundmark dat in 2030, 'smartphones direct in het lichaam geïmplanteerd zullen worden.' Dit zou samenvallen met de komst van 6G-technologie, die naar verwachting tegen het einde van het decennium op de markt zal komen.

Het WEF propageert al jaren met onophoudelijke drang het transhumanisme, de samensmelting van mens en machine. Ze proberen deze overgang te versnellen door dingen waar mensen niet zonder kunnen (zoals smartphones) beschikbaar te maken in transhumanistische vorm.

Merk je hun griezelige gretigheid om dingen in onze lichamen te stoppen?

#1 'Je zult niets bezitten. And You'll Be Happy.'

Dit is waarschijnlijk het meest dystopische moment in de geschiedenis van het WEF. In 2016 zei Ida Auken, een parlementslid in Denemarken:

"Welkom in 2030. Ik bezit niets, heb geen privacy, en het leven is nog nooit zo goed geweest".

Het WEF vond die quote zo mooi dat het erover tweette.

Het WEF heeft ook een video gemaakt (die iedereen absoluut haatte) met de titel '8 voorspellingen voor de wereld in 2030'. Hier is een screenshot.

Een artikel op de website van het WEF legt uit:

"Ik bezit niets. Ik heb geen auto. Ik heb geen huis. Ik bezit geen apparaten of kleren," schrijft het Deense parlementslid Ida Auken. Winkelen is een verre herinnering in de stad van 2030, waarvan de inwoners schone energie hebben omarmd en op afroep lenen wat ze nodig hebben. Het klinkt utopisch, tot ze vermeldt dat elke beweging van haar wordt gevolgd en dat buiten de stad grote groepen ontevredenen leven, het ultieme visioen van een in tweeën gespleten samenleving.

In deze dystopische toekomst zijn er geen producten die je kunt bezitten. Alleen 'diensten' die worden gehuurd en geleverd met behulp van drones. Dit systeem zou alle mensen volledig afhankelijk maken van WEF-gestuurde bedrijven voor elke basisbehoefte. Er zou absoluut geen autonomie zijn, geen vrijheid, en geen privacy. En jij zult gelukkig zijn.

Eervolle vermelding: Individuele CO2-voetafdruk tracker

Tijdens de bijeenkomst in Davos in 2022 kondigde J. Michael Evans, voorzitter van de Alibaba Group, de ontwikkeling aan van een 'individual carbon tracker'.

Opnieuw gebruikt het WEF het milieu om het microbeheer van menselijk gedrag te bevorderen. Evans zegt dat de tracker kan controleren 'waar ze reizen, hoe ze reizen, wat ze eten en wat ze consumeren op het platform'.

Merk op dat hij het voornaamwoord 'zij' gebruikt en niet 'wij' omdat hij dat ding in geen geval gaat gebruiken. Ik ook niet.

Conclusie

Bij het bekijken van deze lijst, worden twee gemeenschappelijke thema's duidelijk. Het eerste thema is 'penetratie'. Het WEF wil regeringen binnendringen door middel van 'wereldleiders'. Het wil ook ons lichaam binnendringen via pillen, microchips, en vaccins. Het wil ook onze gedachten binnendringen door middel van geluidsgolven, censuur en propaganda.

Het andere thema is 'controle'. Ze willen controleren wat we denken, waar we heen gaan, wat we zeggen, wat we eten, en wat we dragen.

Weet u wie het eens is met het WEF? China. Censuur is wijdverbreid, een sociaal kredietsysteem controleert het gedrag van mensen en corona wordt nog steeds gebruikt als een excuus voor massale lockdowns en totale bevolkingscontrole. Om nog maar te zwijgen van de letterlijke concentratiekampen. Ondanks dit alles zijn Chinese functionarissen voortdurend aanwezig op WEF-bijeenkomsten. Waarom? Omdat China in feite een laboratorium is voor het beleid van het WEF.

Dit alles gezegd zijnde, hoe kunnen we de waanzin van het WEF tegengaan? Hoe kunnen wij hen wegstemmen waar nooit voor is gestemd? Een eerste stap zou zijn om – op alle regeringsniveaus – vertegenwoordigers te kiezen die niets met het WEF te maken willen hebben. Als onze verkozen ambtenaren het WEF zouden behandelen als de schurkachtige, onwettige organisatie die het is, zou zijn invloed sterk worden verminderd.

Ten tweede kunnen wij elk bedrijf boycotten dat deel uitmaakt van het WEF. Ik besef dat dit gemakkelijker gezegd dan gedaan is, omdat veel van deze bedrijven virtuele monopolies zijn. Maar als wij stoppen hen ons geld te geven, zullen zij stoppen ons geld te gebruiken om ons leven te vergiftigen.

Dan bezitten ze niets meer. En zullen we allemaal gelukkig zijn.

Als je dit artikel waardeert, overweeg dan om The Vigilant Citizen te steunen door middel van een VC-lidmaatschap (waarmee je de site advertentievrij kunt bekijken + een gratis exemplaar van het VC e-book) of via Patreon (dezelfde extraatjes als een VC-lidmaatschap). Als alternatief kun je hier een eenmalige donatie doen. Bedankt voor je steun!

De verkondigde meningen en opinies in dit artikel zijn die van de auteur en niet automatisch ook die van blckbx.

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
Requin

Julie Inman Grant = Ollongren = Trix = Maxima = Schwab = Kaag =Goebbels

Als je deze types van de schijnbaar menselijke soort nog met respect wil behandelen, dqn begrijp ik het niet meer.

ML

Je noemt specifiek China maar kijk eens even naar Australië tegenwoordig bekent onder de Aussies als 'prisoner island". Men bouwt vrolijk door nu door verkiezingsfraude het ingeslagen beleid niet zal veranderen.

https://zeeemedia.com/a-nation-under-threat-by-their-government-australias-quarantine-camps/

Cookies op deze website