Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 14 januari 2023

FDA en CDC onderzoeken verband tussen beroertes en omikron-booster Pfizer

Redactie Blckbx
2023 01 14 cdc fda onderzoeken beroertes pfizer
2:30

De FDA en CDC hebben officieel bekend gemaakt dat ze het verband tussen de nieuwe bivalente omikron-booster van Pfizer en beroertes onderzoeken, omdat er te veel meldingen zijn van mensen die na de injectie bloedstolsels in de hersenen krijgen.

Er zijn alarmerende nieuwe gegevens over de vaccinveiligheid van de CDC Datalink (VSD), meldde de Amerikaanse gezondheidsinstituten vrijdag laat in de middag. Er komen te veel meldingen binnen van mensen die na de bivalente COVID-booster van Pfizer een beroerte krijgen. CDC en FDA onderzoeken specifiek het verband tussen de nieuwe booster van Pfizer en ischemische beroerte (bloedstolsels in de hersenen), die optreden bij 65-plussers binnen 21 dagen na vaccinatie.

De bivalente COVID-booster van Pfizer is door de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) en medicijnwaakhond de Food and Drug Administration (FDA) toegelaten voor massavaccinatie zonder op mensen te zijn getest. Data van tests op acht muizen volstonden voor de noodvergunning. Ironisch genoeg leggen CDC en FDA nu precies dezelfde link als de wetenschappers die eerder al waarschuwden voor het gevaar van beroertes na mRNA-vaccinatie. Deze critici werden tot voor kort weggezet als complotdenkers en ontkenners van de wetenschap.

Het aantal meldingen van mensen die een beroerte krijgt na ontvangst van de bivalente omikronprik van Moderna valt binnen de veiligheidsmarge en wordt voorlopig dan ook niet onderzocht.

Volgens CDC en FDA is het alleen hun eigen database die het veiligheidsprobleem met de Pfizer-prik aantoont. “Data van Pfizer zelf laten geen risico’s zien.” Ook de VAERS-database zou geen verhoogd risico op beroerte zien, beweren de gezondheidsinstituten, die dan ook adviseren om gewoon door te prikken.

Kritiek niet mals

“Wat is een beter moment dan een vrijdagmiddag voor CDC en FDA om Amerikanen te laten weten dat de mRNA-injecties die ze hebben gepusht mogelijk beroertes veroorzaken?" reageert dr. Joseph Ladapo, de hoogste gezondheidsofficial van Florida, die vorig jaar oktober besloot dat in Florida gestopt zou worden met het toedienen van mRNA-vaccins aan jonge mannen vanwege het verhoogd risico op myocarditis. “Maak je geen zorgen, we zorgen ervoor dat het bekend wordt, zoals we al maanden doen.”

"Dit gebeurt er als je medische producten op de markt brengt die niet op mensen zijn getest, maar alleen op muizen," schampert Europarlementariër Cristian Terhes, die eerder ook forse kritiek uitte op de vaccindeal tussen EC-chef Ursula von der Leyen en Pfizer-baas Albert Bourla.

"Alarmerende nieuwe informatie van de CDC + FDA die iedereen al bijna twee jaar kent," tweet Robert Kennedy jr. van Childrens Health Defence.

Volgens Senator Ron Johnson is de CDC er niet in geslaagd transparant te zijn over het toezicht op bijwerkingen van het COVID-19-vaccin. "Hoeveel andere veiligheidssignalen negeert de CDC?" vraagt hij zich af.

Steun blckbx en maak onderdeel uit van de blckbx buddy community!
Word blckbx buddy
Blckbx buddy no url

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
ML

Hier komt het gevaar van de geheime WHO onderhandelingen. Maak je borst maar nat, medische dictatuur in de maak. Het landverraad neemt inmiddels grote vormen aan. James Roguski zit er boven op.

https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5/s138en:2

ML

Meer over de WHO, het onzin verhaal en de machtsgreep. Koopmans nauw betrokken als puppet.
https://live.childrenshealthdefense.org/chd-tv/shows/good-morning-chd/who-sneak-attack-with-james-corbett/

Cookies op deze website