Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 03 februari 2023

Nieuwe Veritas-video: 'Pfizer-top wéét dat mRNA-vaccin menstruatie verandert'

Redactie Blckbx
2023 02 03 site nieuwe veritas video vruchtbaarheid
2:30

Pfizer-directeur dr. Jordon Walker zegt voor de verborgen camera van Project Veritas zich zorgen te maken over de voortplantingsgezondheid van vrouwen na COVID-19-vaccinatie. ‘Er is iets onregelmatigs aan hun menstruatiecycli – verontrustend. Het vaccin zou daar geen invloed op mogen hebben’.

Project Veritas heeft donderdag een nieuwe verborgen camera-bekentenis vrijgegeven van dr. Jordon Walker, Global Director of Research and Development bij Pfizer (zie disclaimer onderaan dit artikel). Uit de verontrustende verklaringen van Walker blijkt dat de Pfizer-directie dondersgoed weet dat hun mRNA-vaccin tegen COVID de menstruatie van vrouwen verandert. Hoe dat komt, weten ze niet.

Volgens Walker is een belangrijke interne hypothese voor de oorzaak hiervan dat het mRNA/Pseudouridine/lipide nanodeeltje een aspect van de ‘hypothalamus, hypofyse, gonadale as’ beschadigt – de pathofysiologische basis.

"Ik hoop dat we er niet achter komen dat dit mRNA op de een of andere manier in het lichaam blijft hangen,” zegt Walker, die wijst op de noodzaak om dit verder te onderzoeken. “Als Pfizer mogelijk de hele volgende generatie heeft verneukt, moet ik mijn dienstverband bij Pfizer uit mijn cv schrappen,” zegt hij grappend.

In de video doet Walker nog meer opmerkelijke uitspraken. Zo zegt hij dat Pfizer ‘geen reet geeft’ om COVID, en dat het bedrijf is overgestapt naar nieuwe mogelijkheden in productontwikkeling voor de mRNA-technologie.

Ook erkent hij dat Pfizer helemaal niets weet over de veiligheid op lange termijn van de COVID-mRNA-prikken. “Het duurt jaren om de veiligheid van een vaccin op lange termijn vast te stellen. We zullen de komende jaren zien of er iets naar voren komt.” Toch zegt hij niet te geloven dat Pfizer verantwoordelijk kan worden gehouden voor nalatigheid of fraude met de mRNA-producten.

Wel zijn Walker en het hogere management van Pfizer zich ervan bewust dat het volksgezondheidsbeleid dat vaccinatie heeft afgedwongen en opgelegd, grote politieke gevolgen zal hebben als blijkt dat het mRNA-vaccin significante schade veroorzaakt aan de voortplanting of andere schade. "Ik zal zeggen dat als er inderdaad iets mis is met het vaccin, de mensen uiteraard kritiek zullen hebben op de grote druk. Want er was veel sociale druk, druk van de overheid, druk van het werk om het vaccin te krijgen. Ik moest het vaccin nemen anders werd ik ontslagen. Als er later in de toekomst iets zou gebeuren en het zou echt slecht zijn, dan zou de omvang van dat schandaal enorm zijn.”

Gain-of-function-onderzoek Pfizer

Vorige week zorgde Project Veritas wereldwijd voor veel opschudding en verontwaardiging na publicatie van de eerste verborgen camera-beelden van Pfizer-directeur Walker. In de video, die inmiddels alleen op Twitter al meer dan 30 miljoen keer is bekeken, verklapt Walker dat Pfizer uit winstbejag – om nieuwe vaccins te kunnen ontwikkelen – zelf wil sleutelen aan het coronavirus, zogenaamd gain-of-function-onderzoek. Ondanks dat Pfizer in een reactie op het nieuws indirect schuld bekende en er in de VS Senaatsvragen werden gesteld, besteedde de mainstream media nauwelijks aandacht aan het verontrustende nieuws.

Disclaimer
Project Veritas zegt geverifieerd te hebben dat dr. Jordon Walker inderdaad genoemde functie bekleedt binnen Pfizer. Hoewel alles erop wijst dat dr. Jordon Walker inderdaad voor Pfizer werkt, of heeft gewerkt, als Global Director of Research and Development, kan blckbx nog niet met zekerheid zeggen dat de persoon in de video’s van Project Veritas ook daadwerkelijk dr. Jordon Walker is.

Steun blckbx en maak onderdeel uit van de blckbx buddy community!
Word blckbx buddy
Blckbx buddy no url

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
LibertyCity

Als dit klopt mogen ze met zijn allen, inclusief de verantwoordelijke politiek bestuurders, enkele reis de gevangenis in. In gelijksoortig gevangenisregime als maffiosi in Italië. Tuig van de richel is het!

Het is al lang bekend dat de mRNA spike eiwitten zich graag nestelen in hersens, hart en uterus. Om daar verstoppingen en ontstekingen te veroorzaken. En als er zo'n ophoping ontstaat, is het logisch dat dat de doorstroming en menstruatie cyclus niet bevorderd. Wel fijn dat dus toegegeven werd dat het mRNA daarvoor verantwoordelijk is en niet de Covid...

Cookies op deze website