Lightbox Image
Afbeelding:
Tech & Media 20 juni 2022

LinkedIn verwijdert blckbx account

Redactie Blckbx
2022 06 20 Linked In verwijdert blckbx account4 Cropped
4:30

LinkedIn heeft zaterdag het account van blckbx verwijderd. De redactie vroeg LinkedIn om een toelichting, maar heeft nog geen reactie ontvangen. Er is inmiddels een alternatief account beschikbaar.

Hoewel LinkedIn nog met een verklaring moet komen, lijkt het besluit een reactie op het plaatsen van een post met daarin een link naar dit artikel over cardioloog dr. Peter McCullough, één van de meest geciteerde artsen op het gebied van vroegbehandeling van COVID-19 ter wereld.

Het is een artikel naar aanleiding van een interview dat McCullough gaf samen met auteur John Leake aan The Epoch Times. Zij spraken daarin over hun boek ‘The Courage to Face COVID-19: Preventing Hospitalisation and Death While Battle the Bio-Pharmaceutical Complex’ en de bewijzen die zij zeggen gevonden te hebben dat vooraanstaande personen, bedrijven en organisaties in de wereld al jarenlang bezig zijn om een gigantische ‘gedwongen’ vaccinatiecampagne door te drukken.

LinkedIn-gebruikers kunnen blckbx voorlopig vinden onder dit alternatieve account. Zodra we een toelichting hebben ontvangen, zullen we daarover berichten.

Crowdfunding: live-registratie van het boerenprotest op 22 juni a.s.
Doneer
22 06 15 boerenprotest crowdfunding
Lees meer over: LinkedIn blckbx Peter McCullough

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.