Lightbox Image
Afbeelding:
Tech & Media 20 juli 2022

Update: LinkedIn verwijdert opnieuw blckbx account

Redactie Blckbx
2022 06 20 Linked In verwijdert blckbx account4 Cropped
4:30

LinkedIn heeft zaterdag opnieuw het account van blckbx verwijderd, nadat dit vorige maand ook al gebeurde. We blijven het proberen, dus ook nu is er weer een alternatief account beschikbaar. Delen dus!

Net als de vorige keer heeft LinkedIn geen verklaring gegeven voor het uitschakelen van het blckbx account, maar het viel op dat de stekker eruit ging kort na het plaatsen van een post met daarin een link naar dit artikel, dat gaat over het gebrek aan animo onder Nederlanders voor een nieuwe ronde boosters. Dit bleek uit een overheidsrapport over de effecten van de publiekscampagne 'Alleen Samen'.

Toch gaan we het weer proberen op LinkedIn. Op ieder sociale mediaplatform reageren vaak veel mensen op de posts van blckbx, maar nergens wordt zo inhoudelijk gediscussieerd als op LinkedIn. Het gebeurt regelmatig dat artsen, hoogleraren en andere professionals uitgebreid en gedetailleerd ingaan op de content van blckbx. Regelmatig doen zij dit vanuit een ander perspectief en dat is bijzonder nuttig. Een dergelijk open debat is vruchtbaar voor iedereen die meeleest én draagt bij aan het scherp houden van de redactie.

Je vindt ons daarom terug onder dit nieuwe account. Op het nu verwijderde account keerde binnen een maand driekwart van de volgers terug, maar dat kan nóg beter. Delen wordt daarom gewaardeerd!

Mocht er een toelichting komen van LinkedIn, dan laten we dat weten.

Originele artikel 20 juni 2022

LinkedIn heeft zaterdag het account van blckbx verwijderd. De redactie vroeg LinkedIn om een toelichting, maar heeft nog geen reactie ontvangen. Er is inmiddels een alternatief account beschikbaar.

Hoewel LinkedIn nog met een verklaring moet komen, lijkt het besluit een reactie op het plaatsen van een post met daarin een link naar dit artikel over cardioloog dr. Peter McCullough, één van de meest geciteerde artsen op het gebied van vroegbehandeling van COVID-19 ter wereld.

Het is een artikel naar aanleiding van een interview dat McCullough gaf samen met auteur John Leake aan The Epoch Times. Zij spraken daarin over hun boek ‘The Courage to Face COVID-19: Preventing Hospitalisation and Death While Battle the Bio-Pharmaceutical Complex’ en de bewijzen die zij zeggen gevonden te hebben dat vooraanstaande personen, bedrijven en organisaties in de wereld al jarenlang bezig zijn om een gigantische ‘gedwongen’ vaccinatiecampagne door te drukken.

LinkedIn-gebruikers kunnen blckbx voorlopig vinden onder dit alternatieve account. Zodra we een toelichting hebben ontvangen, zullen we daarover berichten.

Over stichting blckbx

Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we ervoor zorgen dat we de kosten zo minimaal mogelijk houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je dit artikel waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Lees meer over: blckbx LinkedIn Peter McCullough

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
Cookies op deze website