Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 21 oktober 2022

CDC neemt coronavaccins op in vaccinatieprogramma kinderen: ‘Kindermisbruik op gigantische schaal’

Redactie Blckbx
2022 10 21 CDC yes
3:00

De CDC voegt de coronavaccins toe aan het vaccinatieprogramma voor kinderen. Vaccinatieplichten voor het onderwijs komen zo dichterbij. En big pharma is dan niet meer aansprakelijk voor vaccinatieschade, ook niet bij volwassenen. ‘Daarom gaan ze achter de kinderen aan.’

Hoewel bekend is dat met name jonge kinderen vrijwel geen enkel risico lopen om ernstig ziek te worden van COVID-19, en dat de vaccins overdracht van het virus niet kunnen voorkomen, stemde het Advisory Committee on Immunization Practices (ACIP) gisteren unaniem voor het toevoegen van de coronavaccins aan het vaccinatieprogramma voor kinderen tussen de zes maanden en achttien jaar. Het advies van het comité gaat nu naar het management van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC), dat naar verwachting de aanbeveling zal opvolgen.

Mogelijk vaccinatieplichten onderwijs

De CDC benadrukt dat het vaccinatieprogramma een richtlijn is en geen plicht. Staten bepalen zelf in hoeverre kinderen dit programma moeten volgen om bijvoorbeeld naar school te mogen. Maar in de praktijk volgen de gezondheidsautoriteiten van staten de CDC-richtlijnen vaak nauwgezet op, zoals dr. Robert Malone opmerkt. “De mainstream media doen alsof de staten bepalen welke vaccins worden gebruikt, maar de waarheid is dat kinderartsen, gezondheidsfunctionarissen en -autoriteiten van staten het CDC-programma gebruiken. Zij gebruiken het programma om te bepalen welke vaccins vereist zijn voor kinderen om naar school te gaan. Ja, sommige staten hebben strengere eisen dan andere. Sommige staten staan uitzonderingen toe, maar uiteindelijk volgen de meeste staten de richtlijnen van de CDC. De ACIP stelt in feite de ‘zorgstandaard’ op dit gebied vast,” aldus Malone, die eraan toevoegde: “Daarom kunnen we een nog grotere hausse aan thuis- en privéonderwijs verwachten.”

Geen rechtszaken voor big pharma

Er zijn in wetenschappelijke kring tal van studies gepubliceerd waaruit blijkt dat het risico bestaat op ernstige bijwerkingen. Zelfs officiële instanties kwamen met alarmerende cijfers. Het Duitse ministerie van Volksgezondheid zorgde in juli voor ophef met de mededeling dat een op 5.000 prikken in Duitsland leidde tot een ernstige bijwerking, die ziekenhuisopname, blijvende invaliditeit of de dood tot gevolg had. Verschillende landen, waaronder Denemarken, Noorwegen en Zweden zijn gestopt met het vaccineren van jonge mensen.

Maar door het toevoegen van de coronavaccins aan het vaccinatieprogramma voor kinderen wordt de juridische aansprakelijkheid overdragen aan het National Vaccine Injury Compensation Program van de federale overheid. Big pharma is straks dus definitief immuun voor rechtszaken.

Op grond van noodwetgeving zijn de farmagiganten nu ook al niet aansprakelijk voor vaccinatieschade, maar met het toevoegen van de mRNA-shots aan het vaccinatieprogramma voor kinderen kan de noodsituatie beëindigd verklaard worden, zonder dat zij hoeven te vrezen voor rechtszaken.

‘Kindermisbruik’

“Dit is een daad van kindermisbruik op gigantische schaal,” zegt Robert Kennedy Jr., coronacriticus en voorman van Children’s Health Defense. Volgens hem wordt de gezondheid van kinderen geofferd om de farmaceutische bedrijven te vrijwaren van juridische aansprakelijkheid. “Zolang er sprake is van noodgebruik kun je ze niet aanklagen. Als de vaccins eenmaal zijn goedgekeurd, kun je ze wel aanklagen, tenzij het aanbevolen wordt voor kinderen. Alle vaccins die officieel worden aanbevolen voor kinderen krijgen aansprakelijkheidsbescherming, zelfs als een volwassene dat vaccin krijgt. Daarom gaan ze achter kinderen aan. Ze weten dat dit een groot aantal kinderen zal doden en verwonden, maar ze moeten het doen voor de aansprakelijkheidsbescherming.”

Als wij niet meer kunnen doen wat nodig is, wie doet het dan wel?
Blijf ons steunen, juist NU!
Juist nu blijven uitspreken

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
GTRene

crimineel en ja knikkers met vaak een mondkap op wellicht tegen herkenning... beulen, Mengele zou trots op ze zijn, owja die ging van Nazi DLD naar Amerika, goh... daar voelde ie zich thuis bij vele andere Duitsers die zich daar al heel lang geleden hebben genesteld in de nwe wereld...

[deleted]

Het zou blckbx sieren als ze ook benadrukken dat het zogenaamde virus nooit is geisoleerd. Dat is toegegeven door de CDC na verzoek om informatie waar een geisoleerd exemplaar te verkrijgen is voor onderzoek.

Dit spel, met veel pionnen, wordt gruwelijk slecht gespeeld en toch heeft niemand het door of schenkt er aandacht aan. Buiten de wappies om dan.

Cookies op deze website