Lightbox Image
Afbeelding:
Corona 17 januari 2023

Saoedische topcardioloog roept op tot opschorten COVID-mRNA-vaccinaties

Redactie Blckbx
2023 01 17 saudische topcardioloog
2:00

De Saoedische cardioloog prof. dr. Abdullah Alabdulgader roept op mRNA-vaccinaties tegen COVID op te schorten, omdat hij ziet dat de prikken ernstige hartproblemen veroorzaken. Hij vindt het onbegrijpelijk dat media en big pharma de producten blijven pushen.

Steeds meer vooraanstaande medici roepen op om te stoppen met prikken, nadat ze concluderen uit studies en zien in hun medische praktijk dat de mRNA-vaccins ernstig letsel veroorzaken. Na de recente oproepen van cardioloog dr. Aseem Malhotra en oncoloog prof. Angus Dalgleish van St George’s University of London roept nu ook de internationaal hoog aangeschreven Saoedische cardioloog prof. dr. Abdullah Alabdulgader op tot een moratorium op de COVID-prikken.

Prof. dr. Alabdulgader, die wereldwijd wordt gezien als een autoriteit op het gebied van cardiologie, is voorzitter van het International Congress for Advanced Cardiac Sciences, oprichter van het Prince Sultan Cardiac Center en algemeen directeur van het universitair ziekenhuis King Fahad in de Saoedische hoofdstad Riyad.

In een videoboodschap uitte de hoogleraar maandag vernietigende kritiek op big pharma en de wereldwijde media, die ondanks de wetenschap dat de prikken grote cardiovasculaire risico’s met zich meebrengen, toch gewoon doorgaan met het pushen van de mRNA-producten.

"De ongekende steun die wordt gegeven aan de COVID-19-mRNA-vaccinatie is eigenlijk onvergelijkbaar met de steun gegeven aan enig farmaceutisch middel in de menselijke geschiedenis,” zegt Alabdulgader. “Gelukkig horen we steeds meer tekenen van wijsheid uit verschillende delen van de wereld, die de wetenschappelijke basis en veiligheid van de mRNA-vaccinatie in twijfel trekken.”

Alabdulgader wijst dan op de talrijke cardiale problemen die de mRNA-vaccins veroorzaken. Hoewel de media de link met de vaccins niet leggen, doen hij en andere cardiologen dat wel. “Wij zetten vraagtekens bij de complicaties van de mRNA-vaccinatie, de cardiovasculaire complicaties, de myocarditis en pericarditis bij jongeren en het verhoogd risico op plotselinge hartdood," zegt de cardioloog.

"Ik denk dat alles wat verband houdt met de mRNA-producten kritisch moet worden bekeken en gezien de cardiovasculaire complicaties van dit type vaccinatie, denk ik dat dit type vaccin moet worden opgeschort totdat het volledig is onderzocht," concludeert hij.

Live op BBC

Afgelopen vrijdag wees cardioloog Aseem Malhotra live op de BBC op het waarschijnlijke verband tussen de oversterfte in Groot-Brittannië en de mRNA-prikcampagne tegen COVID.

Dezelfde dag kondigde de Amerikaanse gezondheidsinstituten CDC en FDA aan, vanwege een hoge incidentie van beroertes na vaccinatie, een onderzoek in te stellen naar het mogelijke verband tussen beroertes en de bivalente omikron-booster van Pfizer, die in het najaar op de markt werd toegelaten na tests op slechts acht muizen. Daartegen werd toen protest aangetekend door prof. dr. Paul Offit, lid van het vaccinpanel van de FDA en tot voor kort een prominente promotor van COVID-vaccins. Vanwege de in zijn ogen ‘oneerlijke’ toelatingsprocedure en het compleet ontbreken van testdata waarschuwde hij mensen om geen omikron-booster te nemen.

Steun blckbx en maak onderdeel uit van de blckbx buddy community!
Word blckbx buddy
Blckbx buddy no url

Reacties

Hier kan je discussiëren over het nieuws, vragen stellen en inhoudelijk iets bijdragen aan artikelen.
GTRene

Het kan al niet meer terug worden genomen (de Genjecties) maar beter laat dan nooit oproepen voor onderzoek en vertellen wat het kan zijn... hoe meer hoe beter des te eerder kan die waanzin stoppen... maar die trein rijd zo snel en het gewicht is zo groot wat ie draagt, al die meelopers, regeringen, instanties, ambtenaren, medische, MSM en zo enz enz zitten op die trein, stop die maar eens, ja dat kan wel, maar hij zal nog heel lang na-denderen! hun zaadjes (Genjecties/Manipulatie e.d.) zijn gezaaid, veel kwaad al geschied en nog veel meer wat nog komt helaas.

Cookies op deze website